6

Láthatjuk-e valaha Snipes 7 évvel ezelőtt készített filmjét?

Hamarosan érkezik egy “új” Wesley Snipes film. De vajon hogyan forgathatta le, amikor a sitten van? – tehetnétek fel jogosan a kérdést. A válasz egyszerű: A western horrort 2006-ban készítették, azóta arra vár, hogy a közönség elé kerüljön. Illetve korai lenne még arról beszélni, hogy 2013-ban látható lesz-e a film, a VMI Worldwide egyelőre megpróbál forgalmazót találni, reményeik szerint erre sor is kerülhet a Berlini Filmfesztiválon.

Snipes egy elátkozott pisztolyforgatót játszik: ha kicsinál valakit, az feltámad és megpróbálja elkapni őt. És mivel emberünk nem az a békeszerető, nyugodt fickó gyakran rántja elő hatlövetűjét és bizony ilyenkor páran elhaláloznak…majd visszatérnek.

 

6 komment

 1. Erről a filmről sokat olvastam anno. Azt hittem sosem készült el. 🙂

  Amúgy nem azért, de a sztorija elég nagy marhaságnak tűnik. Szóval lelő valakit az meg feltámad. De akkor mi értelme az egésznek? No, de ha végül kijön azért megnézzük.

  Amúgy Snipes még mindig sitten van? Ezt sem tudtam. Így akkor nem nagyon lesz benne a The Expendables 3-ban sem. (Vagy majd Sly-ék megszöktetik az egyik jelenetben. 😀 )

  • miért marhaság??

   a zombi, vámpíros stb filmek is erről szólnak, meghalnak aztán feltámadnak

   • Az oké, de egy vámpíros/zombis filmben minden halott feltámad. Itt meg ha jól értelmezem, csak azok akiket Snipes barátunk karaktere tett hidegre, mert ő így van megátkozva.

    Egyébként ahogy itt írták kommentben, azért az nem véletlen, hogy egy filmet leforgatnak, és utána 7 évig(!) nem találnak forgalmazót, hogy bemutassák. Ez azért eléggé intő jel.

 2. És ez érdekel bárkit is?!? A poster nagyon gagyi. És azért nem véletlen,hogy bemutatni sem akarták eddig.

 3. Nagyon csipázom a csókát, de annak idején már a bemutatója se volt valami nagy cumó. Inkább valami minőségibb filmekben várom, hogy szerepeljen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *