1

Russell Crowe, a New York-i keresztapa

Mark Wahlberg számos műfajban bizonyított már: legyen szó vígjátékról, drámáról, vagy akár egy vérbeli akciófilmről, alakítása mindig emlékezetessé teszi a filmjeiben játszott karaktereket. Február 7-én egy klasszikus thrillerrel tér vissza az energikus, igazságkereső ex-zsaru szerepében, aki egy hatalmi harc kellős közepén találja magát. A külföldi kritikusok közül többen Sidney Lumet, és Roman Polanski nevét hozták fel a filmmel kapcsolatban: megtalálható benne a klasszikus film-noir vonal 21. századi lendülettel megspékelve.

’Imádom a 70-es évekbeli filmeket. Gyerekkoromban többször is megnéztem apukámmal Polanski Kínai negyedét Jack Nicholson emlékezetes alakításával. Mikor először láttam ezt a zseniális filmet még csak 10 éves kissrác voltam, és úgy lógtam be a moziba a haverokkal.’ – mesélte Wahlberg az egyik online oldalnak. ’Azért is szeretem ezeket a filmeket, mert igazi karakterek látsz, van benne feszültség, és remek az atmoszférája. Ritkán van alkalmunk arra, hogy ilyen filmet csinálhassunk, de most mégis sikerült.’ – folytatta a színész, aki nem csak főszereplője, hanem producere is a Megtört városnak.

Wahlberg szerepe szerint New York korrupt polgármesterével küzd élet-halál harcot a Megtört városban, akit nem más kelt életre, mint az Oscar-díjas Russell Crowe, aki a város keresztapájaként tűnik fel a mozivásznon. Mindent tud, mindenki tőle kér segítséget, és mégis mindenki tart tőle. Catherine Zeta-Jones a politikus feleség szerepében hozza a kettősséggel küzdő nőt, aki bármit megtenne, hogy elmeneküljön ebből a felszínes világból.  Hogy milyen titkok kerülnek a felszínre, és az ex-zsaru túléli-e a bosszúhadjáratot az február 7-től kiderül a hazai mozikban. (Pro Video)

Egy komment

  1. bár olvastam, hogy nem produkált nagy bevételeket, engem érdekel

    tutira megnézem jövő héten, mark walhbergben bízok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *