11

Hogyan hozná vissza a Warner Batmant? [Dark Knight SPOILER]

Justice-League.jpg

Bár a Sötét Lovag utolsó jelenetei erősen sugallták, hogy milyen irányban fog továbbhaladni a franchise, az elmúlt hetekben Joseph Gordon-Levitt több helyen is tagadta, hogy a befejezés megalapozott volna annak, hogy egy következő filmben John Robin Blake örökölje a bőregér álarcot és fekete szemfestéket. “Nem hiszem, hogy egy alapozás, azt hiszem ez egy nagyszerű befejezése a trilógiának. Ha megnézed a Batman Beginst, arról beszél, hogy Batman több, mint egy ember, egy szimbólum. Bárki lehet hős, és mindannyiunkban van egy hős, és ez az, ami átszövi az egész trilógiát.”

A legújabb pletykák szerint azonban a Warner ahelyett, hogy egy külön filmben mutatná be a rebootolt Batmant, a Justice League filmben hoznák vissza a vászonra, és csak utána kapna megint saját filmet. Míg a Marvelnél bevált, hogy a szuperhősöket különálló filmekben mutatták be mielőtt összehozták volna őket az Avengersben, a DC-nek Batmanen kívül nem sikerült egy sikeres szuperhős franchiset sem elindítania – a Zöld Lámpás és a Superman Returns is csalódást okoztak, a Wonderwoman még egy TV-s berendelést sem ért el – így jó ötletnek tűnik minden hősüket tiszta lappal indítani. És ha ez azt jelenti, hogy nem kell megint végignéznünk hogyan küzdi le Bruce Wayne a félelmét a repülő emlősöktöl az csak egy bónusz.

11 komment

  1. De Supermannal és a Zöld Lámpással mi lesz? Ők maradnak majd? Vagy ők is új színészt kapnak a JL filmben?

  2. Elnézést kell kérnem a helyesen felismert passzív-agresszív hangnemért, de még moist is kiráz a hideg ha meglátom az LY-t 🙂

  3. Ki lesz Superman? Az új csóka, vagy Brandon Routh? A Zöld Lámpás meg egy SZ*R!!! Úgy, ahogy van….

  4. Ráélvez a stúdió a Bat-márkanévre. De nem tehetnek semmit. Csinálják a következőt szerintem:

    50 év óta először legyen megint TV-sorozat, de ezúttal modern CSI-stílusban.

    A filmeknél pedig a Smallville-hez hasonló most is hagyják ki totálisan a gothami univerzumot. Összevonhatják a hőseiket egy JL-filmre, de Batman nélkül!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Biztosra megyünk *