3

Derült égből fasírt 2 szereposztás

cloudy11.jpgA Derült égből fasírt 2 (Cloudy 2: Revenge of the Leftovers) folytatásra vissza fog térni minden főbb szereplő: Bill Hader Flint Lockwood feltalálóként; Anna Faris Sam Sparks időjárás riporterként; James Caan Flint apja, Tim Lockwood szerepében; Andy Samberg “Baby” Brent szerepében; és Neil Patrick Harris a majomként. Az új hangok között szerepel Will Forte a  “világhírű szuper-feltaláló” Chester szerepében, aki a  Live Corp Company vezetője; Kristen Schaal mint Chester beszélő orángutánja, Barb; és Terry Crews mint helyi rendőr Steve (a karakter hangját eredetileg Mr. T adta, de ő nem tér vissza a folytatásra). Persze ez mind nem túl érdekes, mert nálunk úgyis szinkronizálva kerül a mozikba, ráadásul valamikor 2014-ben. Viszont az Entertainment Weekly-től kaptunk egy részletesebb szinopszist:

“A Live Corp – ami egy kicsit az Apple és a Google egybegyúrva – céget bízzák meg azzal, hogy feltakarítsa a szigetet, miután Flint szerkezete étellé változtatta a vizet és hatalmas palacsinták, pizza szeletek, és természetesen húsgolyók bombázták a várost az első filmben. A folytatásban a szerkezet még mindig működik valahol, de élő uborkákat köpköd ki, és egy sétáló, értelmetlenül hablatyoló Barry nevű epret, és olyan lényeket, mint a hatalmas sültkrumpli lábú sonkás-sajt-pók, ami az elhagyott város fölött uralkodik.” Az eredeti filmet Mark Kermode kritikus úgy jellemezte, hogy “Eraserhead gyerekeknek” – jó értelemben – és úgy tűnik a második rész sem lesz kevésbé szürreális, miközben reméljük ugyanolyan vicces marad.

3 komment

  1. Remek hír! Az elsőt nagyon szerettem. Alapból tetszett, hogy gyökeresen más a sztorija, mint az animációk 90 százalékának.

  2. Hát ebből már az első is rettenetesen pocsék volt, azt is csodálom, hogy egyáltalán folytatásra vetemednek.

  3. Hát ebből már az első is baromi jó volt, azt is csodálom, hogy egyáltalán eddig vártak a folytatással.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *