0

Witherspoon a Devil’s Knot drámában

0wm3Nagy port kavart a West Memphis 3 néven elhíresült ügy, a 90-es évek első felében három tini srácot tartóztattak le és ítéltek el, azzal gyanúsították őket, hogy rituális keretek között megöltek három gyereket. Sok-sok idő telt az eset óta, majd hirtelen újabb bizonyíték került elő, ami tisztázta a három elítéltet, ennek következtében szabadon engedték őket, 17 évet töltöttek a sitten.

Scott Derrickson és Paul Boardman, az Ördögűzés Emily Rose üdvéért (Exorcism of Emily Rose) írói már évekkel ezelőtt úgy gondolták, hogy az esetből filmet lehet készíteni, Mara Leveritt 2003-as könyvét, a Devil’s Knot-ot vették alapul. A szkripttel nem siettek, lassan, aprólékosan építették fel a sztorit, majd az új bizonyíték után újabb fejezetekkel bővülhetett munkájuk.

Atom Egoyan, a Chloe rendezője készítheti el a filmet, Egoyan hat hetet töltött Derricksonékkal a szkript átírásával. Az egyik főszerepre Reese Witherspoont nyerték meg, aki Pam Hobbst, az egyik áldozat édesanyját formálja meg. Hobbs szentül meg volt győződve róla, hogy azok ölték meg 8 éves fiát, akiket a rendőrség elkapott.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *