2

Redford one man show-ja a Margin Call rendezőjével

J.C. Chandor első filmjét, a Margin Call-t több kritikus agyondicsérte és máris szép jövőt vizionáltak. Az ismert nevekkel telerakott produkció ugyan kevés bevételt termelt, de máris elismerő véleményeket gyűjthetett be, így Chandor számára kitárult néhány kapu, leforgathatja az All is Lost vadonban játszódó kalandfilmet, amely egy amolyan túlélődráma lesz. A forgatókönyvet maga a rendező vetette papírra.

Állítólag Chandor kifejezetten Robert Redfordot akarta a produkcióba, így már az írás folyamata alatt is úgy formálta a sztorit, hogy a veterán színész-rendező lebegett a szeme előtt. A konkrét történetet egyelőre nem tudni, de egy igazán remek one man show-ra van kilátás, amely a vízben/vízen játszódik. A forgatás Mexikóban, a Baja Film Studiosnál fog zajlani, ahol James Cameron a Titanicot készítette, Michael Bay is itt munkálkodott a Pearl Harboron.

2 komment

  1. Én nem kapkodnám el ennyire. Az első filmjét bár mindenki dicséri, másodszorra one man show-t rendezni elég merész húzás. Elvégre az ilyen filmeket nagyon könnyű rossz vágányra terelni (Buried, Wrecked).

  2. Ma fejeztem be a Margin Callt, s a sok dicséret ellenére nem nyerte el a tetszésem, sőt. Érezhető, hogy nagyot akart szólni, de épphogy csak pukkant. A lezárás pedig üres.
    Sok sikert kívánok a következő filmjéhez!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *