5

Trancsírák poszter

Néhány héttel ezelőtt a Ristretto Distribution úgy döntött, hogy nem maguk választanak magyar címet a Tucker and Dale vs Evil horror-vígjátéknak, hanem a közönségre bízzák. A facebook oldalukon is be lehetett dobni a kiötlött elnevezéseket, végül úgy döntöttek, hogy mind közül a Trancsírák (bár azért a Lincs, ami nincset is fontolóra vették) viszi a pálmát.

Mielőtt mindenki helyből hanyattvágná magát meg kell említeni, hogy a produkció a cím ellenére egy igen szórakoztató alkotást takar. A készítők a horrorfilmek közhelyeit fordították ki, itt az unszimpatikus figurák, a koszos parasztnak tűnő fickók  az ártatlanok, az erdőbe érkező, szórakozni vágyó fiatalok pedig egyik félreértett helyzetből csöppennek a másikba, önmaguk hülyesége miatt lassan fogyatkozni kezdenek, Tucker és Dale pedig meglepődve és ijedten pislog maga elé. Íme a magyar poszter, vagyis vélhetően ez lesz.

5 komment

  1. Ezzel a címmel már most elveszítettek pár ezer nézőt.

    Ja persze, el is felejtettem, hogy az “egyszerű agyú” magyarnak, a Tucker És Dale A Gonosz Ellen túl bonyolult és nehezen olvasható lenne.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *