7

Tatum sztriptízelni fog

Steven Soderbergh évek óta tervezgeti a visszavonulását, belevágna valami másba, festegetni szeretne. Úgy volt, hogy idén le is teszi a kamerát, azonban nem úgy tűnik, hogy mégis szakít a filmiparral, mivel leszerződött  Magic Mike-re, amiben Channing Tatum fogja játszani a főszerepet.

Tatum játssza a címszereplőt, aki a sztriptíziparban ténykedik, felkarol egy ifjú táncost és segít bevezetni a szakmába, megtanítja számára a fontos tudnivalókat. A színésznek nem okozhat gondot a karakter megformálása, ugyanis régen chippandale-ként kereste a betevőre valót. A forgatókönyvet Reid Carolin írja, ő már dolgozott együtt Tatummal A sereg nem enged (Stop-Loss) filmen.

“Amikor Channing elmesélte a sztorit azonnal arra gondoltam, hogy ez a legjobb ötlet, amit valaha is hallottam egy filmtervvel kapcsolatban. Mondtam is neki, hogy azonnal meg akarom csinálni.  Szexi, vicces és sokkoló egyszerre.” – mondta Soderbergh. Tatum elárulta, hogy életének ez az időszaka eléggé meghatározó volt számára, vad időket élt meg és nagyon örül, hogy Soderbergh-gel valósíthatja meg a produkciót.

7 komment

  1. @doggfather: Ja, a normális faszik meg megint leshetik, mikor akad egy csaj a horogra, mert a csajok hozzá vannak szokva ezekhez a hollywoodi nyúlbéla, meztelen csiga formákhoz. 😛

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *