5

Sandler lehet Samberg apja

Andy Samberg lesz az I Hate You Dad film főszereplője, a producerek azt szeretnék, ha Adam Sandler játszaná az édesapját. A két színész között 12 év különbség van. A vígjátékban Samberg esküvőre készül és Sandler karaktere ennek örömére meglátogatja őt és ez természetesen okoz néhány vicces pillanatot, legalábbis az alkotók szándéka szerint.

A Columbia még 2008-ban vette meg David Caspe forgatókönyvét, a film előkészületeihez akkor még nem láttak hozzá, hanem a szkriptet  odaadták David Wainnek és Ken Marinonak, a Példátlan példaképek (Role Models) íróinak, hogy csinosítgassák még egy kicsit.

Egyelőre még nem szerződtettek rendezőt a film élére és nem is került szóba eddig egyetlen név sem, de nem lepődne meg senki, ha Dennis Dugan kezébe adnák a gyeplőt, aki már rengeteg alkalommal dolgozott Sandlerrel.

5 komment

  1. “A vígjátékban Samberg esküvőre készül és Sandler karaktere ennek örömére meglátogatja őt és ez természetesen okoz néhány vicces pillanatot, legalábbis az alkotók szándéka szerint. ” Hm…vajon melyik filmre is emlékeztet a sztori:D

  2. “a producerek azt szeretnék, ha Adam Sandler játszaná az édesapját”

    mifele idiotak szeretnek ezt a barmot a filmjukben latni?

    azt hittem ez a szerencsetlen, csak a sajat filmjeiben szerepelhet.

  3. @koimbra: csak ez szamit?
    ja, szerencsetlenek nem kapnak allami tamogatast, meg azzal is szarakodniuk kell, hogy hanyan nezik meg.
    Legalabb Magyarorszagon, ilyen aprosagokkal nem kell kinlodni, hala az egnek. 🙂

  4. @66th Zealot platoon: Igen, lehetsz akármilyen tehetségtelen, de ha sokat hoz egy filmed, akkor te kellesz majd a producereknek. Jelenleg Sandlernek nagyon megy a szekér, így akár tetszik, akár nem, sokáig fogod még látni őt.
    Magyarországon teljesen mindegy, hogy bukta vagy siker, a következő közönségfilmnek nevezett valamiben úgyis ugyanazok az arcok fognak feltűnni.
    Mellesleg Sandler filmjeiben is általában vannak visszatérő arcok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *