4

Insidious előzetes – A Fűrész rendezőjétől

James Wan indította útjára a Fűrész (Saw) franchise-t, az első részen kívül a többi felvonást már nem ő dirigálta, csak producerként vett részt az elkészítésükben. Jigsaw megismertetése után egy gyengébb horrort, a Halálos hallgatást (Dead Silence) és egy jobb thrillert, a Halálos ítéletet (Death Sentence) tett le az asztalra. Hamarosan a következő alkotása, az Insidious is bemutatásra kerül. A forgatókönyv Leigh Whannell tollából származik, ő vetette papírra a Fűrészt is. Oren Peli producerként egyengette a film útját, az úriember rendezte a Paranormal Activity-t.

A főbb szerepekben Patrick Wilson, Rose Byrne és Ty Simpkins látható. A horrorban egy család új helyre költözik, egy régi házat választanak lakhelyül. Ám nem sokkal később egy baleset következében a házaspár fia kómába esik, a problémát súlyosbítja, hogy egy nem túl barátságos szellem is feltűnik a színen.

4 komment

  1. Hát ez odaküldős lesz a trailer alapján. Én ugyan nem raktam be az idén termésembe, de akad még pár film, ami kötelező darab lesz az évben, és vagy tudunk róla vagy nem. Bár az Amityville és a Kísértetjárás Conn. után nem tudom mi lesz benne az extra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *