10

A hatodik Halálos iramban Johnson karakterére koncentrálna

A Collider oldal eldiskurált Neal H. Moritz producerrel, aki elárulta, hogy már tervezgetik a hatodik Halálos iramban részt, annak ellenére, hogy az ötödiket még be sem mutatták.

“Vinnek és nekem már vannak elképzeléseink arról, hogy milyennek kellene lennie a hatodik résznek, már el is kezdtünk róla beszélni. Számos alkalommal vitattam meg vele, hogy milyennek kellene lennie, de csak most kezdtünk el ezen komolyan gondolkodni. 4 vagy 5 hete fejeztük be az ötödik felvonást, pihentünk egy kicsit, de most már erre fogunk koncentrálni. ” – mondta Moritz, hozzátette elképzelhető, hogy következő rész  egy spin-off lesz, amely Dwayne Johnson karakterére koncentrálna, a forgatókönyvhöz még nem láttak hozzá.

Johnson az új filmben egy fejvadászt alakít, aki csapatával együtt Paul Walker és Vin Diesel nyomába ered.

10 komment

 1. Szerintem nem valószínű, hogy kihagynák belőle Dieseléket, hisz velük vált ismét sikeressé ez a franchise. Inkább csak Johnson karaktere állna a középpontba, de Diesel és Walker is feltűnne. Más részről szvsz az ötödik részben a végén úgyis lepacsiznak egymással, tehát nem az eddigi fejvadász életére, hanem a jövőbeli munkáira koncentrálnának, így lehetne sima folytatás. Bár ki tudja:)

 2. @A nép fia: Az első nekem még tetszett. 🙂
  A második gáz, harmadikat nem néztem meg, itt tanácsoltátok nekem, hogy a negyediket érdemes. Na az még elment, de egyébként…

  Tudhatnátok már, addig jár a korsó a kútra, amíg pénzt hoz. Aztán ha már nem, a stúdió eltöri, és annyi. 😛
  Évek múlva újra megragasztja, elnevezi remake-nek, és küldi be megint a moziba. Összegezve: korsó, stúdió, pénz, remake, még több pénz, a silány minőség nem érdekes. 😛

  Ja, és pénz…

 3. Nekem tetszett az első rész. A második már kevésbé, lehet hiányoltam belőle Vin karakterét. A Harmadik rész szerintem elég jó lett, újítottak kicsit és tudtam azonosulni a karakterrel. A negyedik rész pedig ismét vissza kalauzolt engem az első részhez, így szintén nagyon bejött és valami ilyesmi 2. részt vártam volna el. (azaz ha valaki az első részt nézi meg, majd a negyediket szinte mind1, nem maradt le sok mindenről 🙂 )
  Johnsonra kíváncsi leszek az 5. részben, sztem illik a környezetbe. Nekem ez az egész Halálos iramba cucc érdekes, most az egyetlen “sorozat” amely érdekel és mindig várom (vagy inkább 1 héttel bemutató előtt) az új részt. Engem inkább a karakterek, a vagány járgányok, az autós üldözések, versenyek, maga a banda fog meg.

 4. pár 5let a folytatásokhóz…
  halálos iram hat : a pandúr rohanhat
  halálos iram hét : nincs trafipax sehóse
  halálos iram nyóc : nekem nyóc mennyi a nafta a stúdió tankolja a verdákat 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *