4

Stb…

A héten kimaradt hírek közül olvashatsz néhányat röviden, pár videó és poszter is helyet kapott.

– Guillermo Del Toro júniusban látna hozzá Az őrület hegyei forgatásához.

– Ben Foster és Giovanni Ribisi játszani fog a Contrabandban. Foster Mark Wahlberg barátját alakítja.

– Ryan Phillippe és Jenna Dewan csatlakozott a Set Up akciófilm színészgárdájához.

– Danny Trejo elmondta, hogy a Machete folytatásának a forgatókönyve már kész. Korábban már szó volt arról, hogy Robert Rodriguez egy trilógia nyitó darabjának szánja a filmet.

– Az Universal egy újabb Frankenstein produkciót készít Mary Shelley regénye alapján. A szkriptet Craig Fernandez veti papírra.

– A Walden Media szeretné tető alá hozni a Benji kutyás alkotás feldolgozását. A Benji filmek rendezőjének a fia, Joe Camp Jr. írja a forgatókönyvet és le is dirigálja az új verziót.

– David Slade azt mondta, hogy ő rendezte volna a következő Wolverine-t, ám aztán képbe került Darren Aronofsky.

Abigail Spencer és Angela Bassett leszerződött a This Means War filmbe.

0as2

– Robert Downey Jr. lehet a Next to Normal Broadway-en bemutatott musical mozis változatának. A sztori két sikertelen dalíróról szól, akik inkább visszatérnek abba a színházba, ahol gyerekkorukat töltötték.

–  Tom Hanks biztosan benne lesz a Triple Frontier filmben, Kathyn Bigelow a rendező. –  Paul Dano is fel fog tűnni a Looper sci-fiben.

– Peter Craig írja a Father and Guns kanadai-francia akció-vígjáték remake forgatókönyvét. A történet egy apáról és fiáról szól, mindketten zsaruk és nem igazán vannak közös nevezőn. Szintén Craigre bízták a Bad Boys 3 szkriptjét.

– Halle Berry úgy tudja, hogy a Wachowki tesók nyáron látnak hozzá a Cloud Atlashoz. Elképzelhető, hogy Tom Hanks, Halle Berry, James McAvoy, Ian McKellen, Natalie Portman lesznek a főszereplők.

– Ray Wise az államtitkárt alakítja az X-Men First Classban.

– Mary J. Blige benne lesz a Rock of Ages musicalben.

– Kevin Smith bejelentette, hogy hokis filmjében Nicholas Braun fogja játszani az egyik főszerepet.

– A Dreamworks összesen hat Kung Fu Panda animációs filmet tervez (eddig van egy, jövőre pedig érkezik a folytatás) és az Így neveld a sárkányodat még legalább két részt kap.

– Az imdb szerint Robin Atkin Downes kölcsönzi Zémo báró hangját a Bosszú Angyalaiban. CGI-vel keltik életre a karaktert?

– Josh Brolin a Pitz & Joe színdarabból szeretne filmet készíteni, a rendező is ő lenne. A történet egy nőről és öccséről szól. A történet évvekkel azután játszódik, hogy az öccs agykárosodást szenved egy motorbaleset következében. Visszaemlékezések során derül ki több dolog a tesókról.

– Ang Lee bollywoodi színészeket szerződtet a Life of Pi filmjébe, Sushant Singh, Sonu Sood és Tabu fognak feltűnni a produkcióban.

– Tom Sheppard megszerezte a mozi-és tévéfilm jogait Julian F. Thompson regényének, a The Grounding of Group Six-nek. A thriller néhány tanulóról szól, akik rájönnek, hogy szüleik fizettek az iskolának, hogy öljék meg őket.

– 5 perc a Space Battleship Yamatoból

– Az And Everything Is Going Fine dokumentumfilm előzetese, rendező Steven Soderbergh

– Az I Am Number Four következő posztere

– Még egy poszter a  Season of the Witch-nek

 

– A Mechanic újabb plakátja

4 komment

  1. Robin Atkin Downes for Zémó !!!:D
    A rajzfilm sorozatban is ő adja a hangját, nem bánnám ha filmben is ő játszaná el. Inkább a maszkját kéne CGI-al megcsinálni, mert hozzá van nőve a báró arcához, (hála a kapitánynak :)) így olyan, mint egy fényes fejű kirakati baba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *