11

Karácsonyi filmes ajánlók

Milyen filmeket érdemes nézni Karácsonykor? Én ugyan nem tudom, hogy mi a kínálat, de biztos vagyok benne, hogy leadják a Reszkessetek betörőket és a Ben Hurt. A karácsonyfa állításkor, két csillagszóró gyújtás közben vagy bejgli kajálás alatt bizonyára megy a tévé is, de sokszor csak tanácstalanul kapcsolgat az ember fia, hogy mit is nézhetne. A Filmdzsungelen idén is megpróbálják összeszedni, hogy mely filmek elé érdemes leülni, 24-én, 25-én és 26-án megjelenik néhány bejegyzés, ami segíti az olvasót a választásban, ám idén nem csak a tévéműsorok közül ajánlanak.

És ha már szóba hoztam a Reszkessetek betörőket, szerintem érdemes megtekinteni az alábbi videót, amiben Kevin ezúttal zombi-vámpírok ellen védi meg az otthonát. A Legenda vagyok egyes jelenetei is felhasználták fel a két és fél perces videóhoz.

 

11 komment

  1. Ez a videó… borzalmas volt! 😀 A reszkessetek betörők egyik nagy kedvencem, de a Legenda vagyok, szerintem egy rakás guanó. Valószínűleg ezért nem tetszett. :/

  2. Akinek van kertje, és esetleg hó is lesz benne, menjen ki inkább hógolyózni, hóembert építeni a családdal. Ja igen, akinek van családja. Akinek van keze-lába… Na jó, nem ragozom. Csak azt mondom, nem kell folyton TV-t nézni. 😛 Úgyis ismételnek, ahogy Koimbra mester írta.

  3. Ez a videó rettenetesen jó volt 😀 A Legenda vagyokat nem láttam, de a Reszkessetek betörők nálunk is kötelező (nem csak karácsonykor vagy havazáskor) és ciki vagy nem ciki, de a Télapu is nagy sláger xD meg a Szellemes karácsony is.

  4. tegnap meg megint Bruce Willis volt, hát megnéztem. persze csak fél szemmel, de hát, ha már úgyis ott van, hát elnézegetem ötvenedszerre is a véres, izzadt, szakadt testét… 😀
    a videó talán jobb lett volna, vmi jobban megválasztott zenével. de az ötlet oké. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *