5

Jövőre jön A szállító sorozat

Luc Besson produkciós cége, az EuropaCorp egy ideje már tervezgeti A szállító (The Transporter) sorozatot, amely a Jason Sthatham főszereplésével készült hasonló című filmtrilógián alapulna. Már találtak is egy amerikai csatornát, aki beszállna a szériába, de Bessonék azt nem közölték, hogy melyikről van szó. Az első évad 12 részes lesz és összesen 48 millió dollárba fog kerülni, a forgatás 2011 elején venné kezdetét és ha minden jól megy november tájékán műsorra tűznék a sorozatot. A szállító filmekben Statham egy keménykötésű sofőrt játszott, aki kérdés nélkül bármit leszállít.

Az EuropaCorp ezen kívül erősen gondolkodik az Elrabolva (Taken) sorozaton is, de ez igazán csak film folytatása után fog körvonalazódni. Az elsőben Liam Neeson egy ex-ügynököt formál meg, aki Párizsba utazik azt követően, hogy lányát elrabolják és egymaga helyre teszi a francia alvilágot.

5 komment

  1. hurrá biztos az is olyan gagyi lesz mint a 2-3 ahol más fizikai meg gravitációs törvények uralkodnak a földön… igazából lehet hogy nem is akcio film hanem sci-fi 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *