20

Hupikék törpikék poszter

A Hupikék törpikék (The Smurfs) remek rajzfilmsorozat volt (és lesz is), ám Hollywoodban erősen azon vannak, hogy meggyalázzák őket. Raja Gosnellre bízták a rendezést, akitől legutóbb a Gazdátlanul Mexikóban-t  (Beverly Hills Chihuahua) szenvedhettük végig. Az amerikaiak számára talán nem tetszetős, hogy a kis kék törpicsekek szokásos környezetükben és gombaházaik körül ténykedjenek. Ezért a készítők úgy döntöttek, hogy néhány törpike átkerül New Yorkba, ahol megpróbálják a visszautat megtalálni.

És aki nem látta még a rövid szinkronos előzetest

20 komment

 1. Mert Amerikában semmit nem lehet eladni, ami nem New York-ban játszódik.
  Headshot for the producers and the director!

 2. Szerintem poén.

  New York a legtöbb amerikai számára épp olyan egzotikus hely, mint mondjuk Európa – nem csoda, hogy ennyi film játszódik ott, maga NY is egy mesevilág.

 3. Ha a saját korukban hajóztak volna át Amerikába, nem lenne túl látványos a film, csupa fa meg bokor mindenhol. 🙂

 4. Akár még aranyos is lehetne, de én mégis buktaillatot érzek. Mintha egy soha el nem készült első rész folytatása lenne. Hollywood ne nyúljon ahhoz, ami nem az övé!

 5. pfffff, de gáz. épp a napokban tűnődtem azon, hogy a The Smurfs iPhone alkalmazásban mennyire tutijól eltalálták a jellegzetes rajzolt hangulatot.. ezek szerint ez igenis lehetséges és működőképes 2010-ben is.. de ez a film.. uhh… borzalmasnak tűnik..

 6. Szerintem is erősen bukta gyanús.

  Nem sok értelmét látom, hogy a rajzfilmet egybemossák a valós környezettel, ráerőszakolják a tipikus filmes sémákat, és előregyártott elemekből, egy nyilvánvaló gyenge történet alapján felépítsenek egy csöpögős-cukormázas mozifilmet.

  Akkor már sokkal jobb lett volna, ha rajzfilmsorozatot készítenek, a meglévőek folytatását, és ezek epizódjait adnák le mozikban külön-külön. (Illetve 3D-sítenék.)

  Az eredeti Hupikék törpikék olyan sorozat volt, melyeket még felnőttek is szórakoztatónak találnak. A készülő mozit viszont valószínűleg csak a legkisebb korosztály fogja értékelni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *