20

De Niro, Pacino, Pesci a The Irishman gengszterfilmben

Robert De Niro és Martin Scorsese régóta szeretnének ismét együtt dolgozni, csak a megfelelő alapanyagra várnak. Néhány hónapja kiderült, hogy végre rátaláltak arra a történetre, ami mindkettejüknek megfelel. A forgatókönyvet Steven Zaillian, a New York bandái (Gangs of New York) írója vetette papírra Charles Brand regénye alapján.

De Niro nemrég az MTV-nek adott egy interjút, abban megerősítette, hogy valóban meg fog valósulni a The Irishman címre hallgató film, ráadásul Al Pacino és Joe Pesci is a fedélzeten vannak.

Frank “The Irishman” Sheeran a maffiának dolgozott,  nevéhez 25 gyilkosság köthető,  állítólag részt vett a John F. Kennedy és Jimmy Hoffa ellen irányult merényletekben is.

20 komment

 1. @doggfather: Jobb esetben jövőre. Bár kár hogy ha tényleg lesz valami az Irishman-ből akkor az csak egy, másfél év múlva lesz megtekinthető. Pedig nagyot fog durrantani a De Niro, Al Pacino, Pesci és Scorsese kvartett.

 2. Úgy hírlik, hogy Harvey Keitel is csatlakozik a szereplőgárdához.
  Egyébként nem tartom valószínűnek, hogy jövőre érkezne ez a film.

 3. Robert De Niro nálam már leszerepelt az utóbbi idők ultra gagyi vígjátékaival, nem kéne erőltetni. Joe Pesci 67 éves, a Nagymenők az egyik kedvencem de ilyen idősen már nem kéne erőltetni, tudni kell időben abbahagyni. Al Pacino meg 70 éves.
  Maximum a nagy öreg gengszterek kategóriájába tudnám őket elképzelni akik ritkán jelennek meg hosszabb időre a vásznon. Fiatalítani kéne. A téglában is Jack Nicholson volt a gyenge láncszem szerintem, bár tudom, hogy ezzel nagyon sokan nem értenek egyet.

 4. jack nicholson harmatgyenge volt a téglában.nagyon várom a filmet,de én is félek hogy öregek már nagyon ehhez…:S

 5. Ha 30 éves keményfiúkat kell majd játszaniuk, akkor ahhoz túl öregek lennének. De gondolom Scorsese bácsi nekik megfelelő karaktereket/storyt talált nekik. Én inkább attól félek, hogy nehogy valami 3D csoda legyen 🙂

 6. Na végre valami biztató.Bár mostanság egyre több filmet csinálnak, ahol lassan kiöregedett csillagok dobnak egy hatalmasat a saját műfajukban.

 7. @zm: Na most megijesztettél.

  Ha 3D-s animált b*ziság lesz, én tuti megvárom a torrentet, nem fogok moziba menni érte!
  Bár szerintem elég elvetemült ötlet… 🙂

 8. Joe Pescit de régen láttam már. Azért megnézném még egyszer De Niroval közös filmben. A Nagymenők és a Casino nagy kedvencem tőlük és Scorsesetől. Ha csak feleannyira jó lenne amit összehoznának…simán jöhetne.

 9. Lehet hogy nem fiatalok, de a nevek garantájják a minőséget, ahogy eddig is számos esetben. Az meg köztudott De Niroról, hogy ócskább filmeket is vállal, eléggé tele van az életműve ilyenekkel. Valószínűleg úgy gondolja, a művészeti szempontok mellett nem árt, ha keres egy kis suskát is másutt.

 10. Szerintem meg jó, hogy ilyen idősek már, jó film lesz, hiányzott már régóta egy jó gengszterfilm

 11. Fiatalabb meg ugye senki nem lesz, a következő generációt meg nem látom, akik hitelesen tudnák ezt a genre-t (gengszterfilm) bemutatni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *