8

Cowboyok az űrlények ellen #2 poszter

A Cowboyok az űrlények ellen előző poszterén Daniel Craiget láthattuk oldalról (félig-meddig hátulról), a következőn pedig ismét ő vehető szemügyre, csak éppen azóta jobban besötétedett és az a kütyü a kezén is sokkal nagyobb intenzitással világít,  a winchesterét pedig pisztolyra cserélte.

A UIP a következő sorokat küldte a filmmel kapcsolatban:  Korszakhatáron járunk, a rendezők most még eldönthetik, milyen formátumban szeretnék elkészíteni filmjüket: kétdimenziós legyen-e, vagy térhatású. Jon Favreau (Vasember 1-2) szerint a Cowboyok és űrlények az utolsó szuperprodukció, amelynél a stúdió még nem rúgta ki páros lábbal a rendezőt, amiért a kétdimenziós változatra szavazott.
– Nem utálom a 3D-t, tudom, hogy ez a kikerülhetetlen jövő – meséli a rendező. – A Cowboyok és űrlények forgatásának elején készítettünk is néhány kísérleti térhatású felvételt. Jól nézett ki, mégsem ez a látvány kellett nekünk. Igazi oldschool westernt akartam csinálni John Ford stílusában, és ehhez csak az anamorf 33 mm-es 2D formátum passzol. Arra viszont, hogy ezt 3D-be konvertáljuk, nem volt elég időnk, és ezek a konvertált filmek nem is élvezhetők kifogástalanul. Végül két választásunk maradt: vagy az egészet lenyomjuk mégis Digital 3D-ben, és végül nem azt kapjuk, amit eredetileg szerettünk volna, vagy marad az anamorf 33mm-es 2D. Könnyen döntöttem, de a stúdió nem volt boldog, mert ma már főleg a 3D hozza a profitot.

A kultikus képregény filmes adaptációjában űrlények támadnak meg egy vadnyugati városkát. A helyi kiskirály (Harrison Ford) csak akkor reménykedhet a győzelemben, ha szövetkezik egy titokzatos amnéziás idegennel (Daniel Craig), akinek olyan fegyvere van, amellyel a támadók legyőzhetők.

8 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *