8

LOL – Demi Moore és Miley Cyrus felnevet

LOL-ugye találkozott már mindenki ezzel a rövidítéssel, magyarul annyit jelent, hogy hangosan nevetni? Elég vicces mikor a tinik csocsózás közben egy-egy gól belövése után ezt ejtik ki többször a szájukon vagy mikor mennek az utcán és csak úgy kicsúszik a LOL a lepénylesőjükön. Létezik ám ilyen címmel film is, a franciák készítették 2008-ban a LOL (Laughing Out Loud) című produkciót, amelyben Sophie Marceau és Christa Theret játszott. Ezt dolgozzák fel Hollywoodban, a főbb szerepekben pedig Miley Cyrus és Demi Moore lesz látható.

A produkciót Lisa Azuelos fogja dirigálni, a hölgy írta és dirigálta a 2008-as alkotást. Michael Shamberg és Stacey Sher pedig producerként állnak a projekt háta mögött.

A történet középpontjában egy 15 éves lány áll, akivel szakít a szexuálisan érettebb barátja, ami után csaj pedig a legjobb barátjával csap egy görbe estét. Eközben a 40 éves elvált anyja keményen azon dolgozik, hogy rendbe hozza saját életét.

8 komment

  1. @koimbra: így már tudom 🙂
    A WTF filmhez vajon kiket lehetne leszerzödtetni, és ki rendezné? – nekem azé volna egy-két tipptm 🙂

    ja, van még egy ilyen rövidités, amit szoktam még látni: SZVSZ

  2. @sjbee: köszi, azt gondoltam, hogy magyar származású lehet, tehát ebből egy jó kis magyar filmet lehetne összehozni, tán csányi sándorral egy újabb romantikus vígjátékot, vagy a másik csányi sándorral egy bankos-tőzsdei filmet 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *