16

Kész az Elrabolva 2 forgatókönyve

Szépen muzsikált a kasszáknál az Elrabolva, ráadásul Luc Besson ezúttal ütős forgatókönyvet kreált és az utóbbi idők legjobb akciófilmjét sikerült összehoznia, persze mit sem ért volna az egész Liam Neeson és Pierre Morel rendező nélkül.  Besson júniusban jelentette be, hogy el fog készülni az Elrabolva második része.

A Párizsból szeretettel promóciós körútja a következőt mondta: “Az Elrabolva hatalmas sikere eléggé meglepett, senki nem számított arra, hogy ilyen jól fog teljesíteni a film” – mondta a rendező-producer- író, majd hozzátette “Tegnap befejeztem a második rész forgatókönyvét.”

Sajnos részleteket nem árult el a folytatásról, de biztosak lehetünk benne, hogy ismét egy olyan embert fog megbízni a rendezéssel, akivel már dolgozott együtt, remélhetőleg ismét Pierre Morel lesz az az illető. Az első részben egy ex-kém (Neeson fantasztikusan hozta a szerepet) lányát Párizsban elrabolják, hiába közli az egyik tettessel, hogy most még meggondolhatja magát. Emberünk repülőre pattan és jól szétrúgja a seggét az egész francia alvilágnak.

16 komment

 1. Nyilván mindenki tudja, hogy a főhős kiszabadítja a lányát, mert ez a dolga egy apának. De egy pillanatig sem unalmas vagy kiszámítható. Régen láttam ilyen jó filmet.
  Liam Neeson sokkal-sokkal hitelesebb hősként, mint pl Tom Cruise.

  Bár az “elrabolt rokon kiszabadítása” témában nekem az űber a Váltságdíj – Ransom, de az Elrabolva nem véletlenül lett kasszasiker:
  hiteles főhősök + a lányok és a gonoszok is igen jól játszanak.
  fordulatok – kevéssé kiszámítható
  klisémentes
  jók a helyszínek

  Rendes iparos munka – megérdemelte a sikert.

 2. Jó, jó, a Taken egy erős izommozi.. a sztorijában akadnak meseszerű átkötések, de a hiperreális közelharcok és a Liam Neeson együtt jócskán a videóját-színvonal fölé emeli az egészet.

  Remélem, a második rész nem arról fog szólni, hogy a kislányból Lady Gaga lett, aztán elrabolja egy őrült rajongó, akit Dolph Lundren alakít.

 3. Sok ideje ez volt az az akciófilm ami tényleg fasza volt és lekötött! és nem volt benne számítógépes izé meg hihetettlen hülye dolgok! Az őseim pont tegnap este nézték meg,Apám ritkán van itthon és akkor is a kereskedelmi tv csatornának erősen középszerű Steven Segal és Jean-Calude filmeket nézi meg a gagyibb kategóriákból! Úgyhogy nehéz neki jó akciót találni,mert már egy Szállítóban lévő kocsi ugrat és megpördül közben leakasztja a bombát az aljáról jelenet s kiakasztja és nem nézi, de erre tegnap azt mondta “ez volt a legjobb akciófilm amit valaha láttam” Jöjjön a második:D

 4. a fiatal csaj (akit elrabolnak) nemtudom ‘kinek a kije’ de ilyen rossz színészt en még nem láttam. érdekes tapasztalat volt

 5. Szerintem ez a film egy erős közepesnél nem volt jobb. Lány elrabol, apuka – aki vérprofi és sebezhetetlen- megy, üt, lő, kiszabadít, és vége. Szerintem a Bourne-trilógiával nem lehet egy lapon említeni.

 6. Ütős akciófilm volt, várom már a második részt. Csak nehogy megint a lányát rabolják el…

 7. Na most ez nem egy rossz film, de azért a Bourne-nal még csak együtt említeni is nevetséges. Az úgy az etalon. Szerintem.

 8. Nagyon jó volt az első rész. Viszont ha a készítőknek van egy kis eszük (és miért ne lenne?), akkor a második részben valami teljesen más irányba viszik a sztorit, és már nem a lányt fogják elrabolni a gonoszok. Egyébként szerintem egy kőkemény profi olyan, mint amilyet Liam Neeson alakított: nem hibázik. A kiképzés és az évek megtanítják arra, hogy mindig csak egy lövése van. Szóval csillagos ötös + hajrá Liam, azok után, hogy a felesége meghalt, biztos nem könnyű neki.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *