0

Hírnév remake

0fameÚjraforgatják az 1980-ban bemutatott Alan Parker rendezésében készült A hírnév musicalt, amely két Oscar-díjat is bezsebelet. Az új alkotáshoz a Lakeshore és az MGM a következő színészeket szerezte meg: Debbie Allen, Charles S. Dutton, Kelsey Grammer, Megan Mullally. A rendező Kevin Tancharoen, akinek ez lesz az első mozifilmje.

Mullay diplomát szerzett a School of American Balett suliban (tehát tud balettozni), Grammer fogja játszani a karmestert, Dutton a Yale of School of Drama-n szerzett diplomát, játszott a Broadway-en és Tony-díjat is kapott, ő a filmben egy tanárt alakít. Debbie Allen, aki az eredeti filmben is szerepelt a remake-ben is fel fog tűnni, ő alakítja majd az iskola igazgatóját.

Bemutató szeptember 25.-én lesz, a forgatás szerdán indul.

Az eredeti film tartalma: A történet a New York-i főiskola előadóművészi kurzusán játszódik, főiskolásokról szól, akik olyan tréningekre szakosodnak, melyek a siker felé vezető útra terelik őket. A film négy hallgató életét követi nyomon időről időre, az iskolába való bekerüléstől egészen a végzésig. Láthatjuk a pimasz Coco Hernandezt, a félénk Doris Finseckert, az érzékeny homoszexuálist, Montgomery MacNeilt és a dörzsölt Ray Garciat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *