2

Tíz régi, 50-es évekbeli alacsony költségvetésű akció és horror remake-je jön

braineatersJeff Katz, Lou Arkoff és Hal Sadoff úgy gondolja, hogy jó ötlet az American International Pictures 1950-es filmjeit remake-elni. Alacsony költségvetésű akciófilmek, szörnyes kalandfilmek kerültek ki a stúdió “kezei” közül, amelyekben lenge öltözetű csajok mászkáltak.

10 filmet választottak ki, a következő “remekművekből” jön az új változat:  Girls In Prison, Viking Women & The Sea Serpent, The Brain Eaters, She-Creature, Teenage Caveman, Runaway Daughters, The Undead, War of The Colossal Beast, Cool & The Crazy and Day The World Ended. Az elképzelés szerint ősszel indulna a forgatás és ebben az időszakban le is tudnák az összes filmet.

Az AIP-et 1954-ben alapította Samuel Z. Arkoff és James H. Nicholson, közel 500 művet hoztak össze a stúdió égisze alatt, Roger Corman is itt kezdte pályafutását. Később az AIP egyesült a Filmways-szel, majd az Orion Pictures tette rá a kezét.

vikingwoman teenagecaveman

 

2 komment

  1. Én egész egyszerűen valami különös perverzitástól hajtva meg vagyok őrülve ezekért a régi, fekete-fehér horror és sci-fi alkotásokért.
    Valóban, nagy értékkel talán egyik sem bír, de mai szemmel nézve van egyfajta különös hangulata, bája az egésznek. Sehol egy mobilteló, mindenki mindenhol rágyújt, és a szőke nő mindig premier plánban sikít…

    • Játszottál a The Movies c. játékkal? Haláli! Pont ilyen filmeket lehet csinálni! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *