0

Hírcsokor

John posztja

0jsdj

Tegnap, egy nappal azután, hogy eltolták 2020 áprilisára a Halálos Iramban 9-et, a Universal stúdió bejelentette a széria egyenlőre cím nélküli spin-off filmjét Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével. A premier dátuma jelenleg 2019. július 26. A forgatókönyvet az a Chris Morgan jegyzi aki a 4. rész óta folyamatosan a sorozat mellett van. (The Wrap)

A Bruce Willis főszereplésével készülő Bosszúvágy reboot premierjét áttolták november 22-ről 2018. március 2-re. Oda, ahol a Jennifer Lawrence thrillere, a Red Sparrow, illetve a Rachel McAdams és Jason Bateman főszereplésével készülő Game Night vígjáték lesz az ellenfele. (Variety)

A Universal stúdió törölte a Bride of Frankenstein című filmjük premierdátumát. A Dark Universe következő részének sorsa így bizonytalan. (Hollywood Reporter)

Tom Cruise 7 hét kihagyás után visszatért a Mission: Impossible 6 forgatására, a munkálatok közben elszenvedett bokatörését követően. Nem is akárhogyan, a forgatásról készült fotók alapján ismét akciószekvenciákat forgatnak. A film bemutatóját egyelőre nem tolták el. (Collider, képek: Daily Mail)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *