1

D23: Az Avengers: Infinity War előzetesének leírása

infinitywar

2018 egyik nagy durranása lesz az Avengers: Infinity War, ahol összegyűlnek az eddig bemutatott Marvel hősök, hogy összecsapjanak Thanos-szal. Borítékolható a kasszasiker és várható volt, hogy a D23-on a filmnek is szentelnek némi időt. Le is vetítettek egy videót, amelynek az első két perce a Végtelen Ékkövekről szólt és egy összeollózott anyag volt az eddigi produkciókból. Majd jött a Marvel logója és a közönség a következőt láthatta:

A Galaxis Őrzői a világűrben haladnak, amikor Űrlord megjegyzi, hogy na most kellene kemény képet vágni, majd jön egy nagy robbanás és egy test csapódik hajójuknak. Mint kiderül Thorról van szó, Mantisnak köszönhetően magához tér, az asgardi eléggé meglepődik és rá is kérdez, hogy mégis ki a franchoz van szerencséje. Az Őrzők és Thor megérkeznek valamiféle bolygója, ahol hatalmas pusztítást találnak.

A Földön Skarlát Boszorkány éppen autókat mozgat és egy női hang szólal meg: Halál jár a nyomában. Majd jön Loki és átadja a Tesseractot egy nála jóval magasabb figurának. Queensben Peter Parker ül az iskolabuszon, félelemtől telítve fordul hátra és a Föld felé tartó űrhajóra figyel fel. Tony Stark szól: „Van ennek egy előnye is, Ő jön hozzánk.” Az űrjárgány becsapódik, Mantis, Vasember, Űrlord, Strange és még második is döbbenten figyelnek. Aztán előlép maga az őrült titán.

Elkezdődik a harc. Doctor Strange mindenféle platformokat hoz létre, amelyekre Űrlord ugrál és fegyverével lövöldöz. Pókember új ruhájában ugrál, Vízió rácsok mögé kerül. Váltás a wakandai seregre, köztük ott van Bucky is. Előlép Amerika Kapitány, szakállasan. Fekete Özvegy szőke. Vasembernek is lesz új páncélja, valaki pedig a Hulkbustert irányítja. Pókember megsérült, a földön fekszik. „Sajnálom, Tony’ – mondja pityeregve, miközben Vasember tartja a fejét. Thanos éppen Thor fejét szorongatja. A csata hevében a Titán a Kesztyűjén lévő két kővel egy holdat kezd húzni egy bolygó felé, amelyen éppen a hősök tartózkodnak. Ennyi lett volna az előzetes. Egyébként Thanos nem egyedül jön, lesz csetepaté más lényekkel, a Titán “gyermekivel”. Corvus Glaive, Proxima Midnight, Ebony Maw,  Black Dwarf

Kiderül egyébként, hogy biztos, hogy nem lesz önálló Hulk film, ezt maga Mark Ruffalo mondta.  És van még itt egy promó a szereplőgárdáról is.


Egy komment

  1. Nem az egyik nagy, hanem a legnagyobb durranás lesz bőven 😀 még olvasva is nagyon jó, kíváncsian várom mikor jön hivatalos előzetes.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *