3

Comic Con: A Villám filmbem a Flashpoint sztorit fogják elmesélni

flashhhSan Diego-ban a Warner leadott egy rövid montázst a közelgő filmekkel kapcsolatban. Ebből kiderült, hogy a Villám (Flash) tervezet Flashpoint alcím alatt fog futni. Sajnos a stúdió nem szórta két marékkal az információkat, ami miatt sokan csalódtak a prezentációban. De az elnevezés a közismert képregényes történetszálra utalt, amelyben hősünk visszautazik a múltba, megmenti édesanyját, ám ezzel teljesen át is alakítja a jövőt. Ebben a világban Bruce Wayne apja lesz Batman, édesanyja pedig Joker, Superman-t a kormány tartja fogja.

És hát ugye Bruce szüleit Jeffrey Dean Morgan és Lauren Cohan játszották pár pillanat erejéig a Batman Superman ellen (Batman v Superman) filmben. A színész kapva kapott az alkalmon és gyorsan meg is osztott két képet.

Morgan gyorsan ki is tett egy képet a Twitterére a hír után: Azt mondtad, hogy…?

És az Instagramra

 

3 komment

    • Àh, nem küldik el. Nekem a Daredevil miatt kicsit fura, hogy megint elvàllalt egy ilyen szuperhös szerepet. Amikor a BvS-ben a plafonon màszott, na az volt akkora nagy marhasàg. 😛

      • Azért kapásból fel tudnék sorolni vagy 10 színészt, aki más szuperhős filmben vállalt szerepet.:) A BvS-sel nekem nem volt gondom:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *