8

Cameron Terminator trilógiát tervezget

terminatorcameronJames Cameron a Terminator 2. része után magára hagyta a franchise-t. Többször elmondta, hogy nincsenek további tervei a Skynettel és a halálosztó robotokkal, ha 2019 táján visszakerülnek hozzá a jogok, akkor nem fog újabb filmet tervezgetni. Aztán 2017 elején már úgy fogalmazott, hogy mégis érdemes lenne foglalkozni a Terminatorral, hiszen a téma mostanság még relevánsabb.

A T2 3D-s verziója a következő hónapban jön ki és a rendező a News Australiának adott interjúban ismét megerősítette, hogy újabb filmeken töri a fejét, sőt, rögtön trilógiában gondolkodik. Elárulta, hogy a jogok jelenlegi birtokosával, David Ellisonnal tárgyal a franchise jövőjével kapcsolatban. Azon tanakodnak hogyan tudnák felfrissíteni és megújítani a Terminatort. Tulajdonképpen már olyan világban élünk, amit az első két film is megmutatott, vannak drónok, fejlett megfigyelés és kiemelkedő mesterséges intelligencia.

Cameron szóba hozta, hogy eléggé nyilvánvaló, hogy az Ítélet napja (Judgment Day) után készült részeket nem igazán kedveli. De minden egyes alkalommal megpróbált pozitívan hozzáállni, hiszen Arnold Schwarzenegger közeli barátja, viszont ettől függetlenül egyiket sem tartja jó filmnek. Schwarzenegger benne lenne a tervezett a produkcióban, de a tervek szerint átadná a stafétabotot az újabb karaktereknek.

8 komment

 1. Nem kell!!!! Nem kell folytatni, nem kell rebootolni, nem kell vele semmit csinálni, évente leporolni, megnézni, ennyi. Adjátok ki 4K-ban, 8K-ban, nem tudom hány K van még. Aztán hagyjátok békén a p*csába. Nem értem. Francnak kell még erőltetni?

 2. Majd hiszem, ha látom.
  Cameron az Avatar óta csak tervezget, meg ígérget, de lassacskán 10 éve nem láttunk komolyabb előrelépést egyik projektje felé sem. Csak mondogatja mindig, hogy neki fejben már az Avatar 26. részének a sztorija is megvan, de gyakorlatilag még mindig a második résszel tököl.
  Szerintem ez most csak arra volt jó, hogy dobjon egy csontot a Terminator rajongóknak, aztán később majd jönni fog hír, hogy átadja a rendezés jogát valaki másnak, de nem kell aggódni, mert benne feltétlenül megbízik.
  Aha, persze…
  Kezdjük ott, hogy a Genysis kijövetel előtt agyba-főbe istenítette a filmet, most meg előáll azzal, hogy a T2 utáni részek közül egyiket se szereti. Valahogy nekem már nem túl hiteles ez az ember.

  • Cameron belepistult az Avatarba, ez tény, viszont közben foglalkozott a technológiával, fejlesztgetett. Nem hiába vár annyit. Sejtettem, hogy valamit újítani fog. Hiszen az Avatar elindított a 3D-s lázat, a moziknak sokat kellett költenie. És most megint kell majd költeniük, hiszen át kell majd állniuk a szemüveg nélküli 3D-s cuccra. 🙂
   Ráadásul végre kiderülne, hogy Cameron képes-e folytatni a franchise-t vagy tényleg jobb lett volna megállni a 2-nél.

  • Egy frappáns lezárás kell, hogy mindenki jó emlékkel zárja le a Terminator franchise-t és a jogokat el kell süllyeszteni valahová, hogy még Cameron se tudjon hozzáférni:)

 3. Felőlem jöhet. Jobban elrontani a szériát már úgyse tudják.
  A Genesys-t úgy néztem, hogy ez Schwarzi utolsó nagy költségvetésű filmje főszereplőként a mozikban.

  Talán összejön neki így egy méltóbb búcsú.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *