6

Zak Penn azt mondja, hogy dolgozik a Mátrixon, de nem reboot lesz

Pár napja derült ki, hogy a Warner újra Mátrixozna, foglalkozik a reboot gondolatával. Mint kiderült, egyáltalán nem kamu a hír, mivel Zak Penn Twitterén megerősítette, hogy valóban dolgozik a forgatókönyvön. Egyúttal igyekezett tisztázni egy-két dolgot.

matrix

„Le kell szögeznem, hogy senki nem tudná és senkinek sem kéne rebootolni a Mátrixot. Azok, akik ismerik az Animátrixot és a képregényt tudják, hogy miről beszélek.  A reboot és a remake címkék a cikkekben olvashatóak, én ezt nem kommentálnám. „ – írta Penn, hozzátéve, hogy a hírek eléggé pontatlanok. – „Akarok-e vajon több, a Mátrix világában játszódó történetet látni?  Hogyne. Főleg azért, mert egészen kiváló elgondolás, amelyre újabb remek ötleteket lehet építeni.”

Tehát Penn mindenképpen el akarja kerülni, hogy újragondolt verzióként tekintsünk a projektre. Le is pötyögte, hogy amúgy is képtelenség lenne rebootolni a filmet, ha valaki ezt szeretné, akkor elég egyszerűen újra bemutatni a régi filmet.

És ha már ennyire belejött a Twitter szövegelésbe, még hozzáfűzte a következőt is. „Nézzétek, hogy az X-Men univerzumban mi történik. A van a Logan, a Légió és a Deadpool. Ki akar nekik megálljt parancsolni? Én tuti nem.”

6 komment

    • Whaaaaat?! Hetvégi feladat, nézd meg szépen.

      Amùgy örülök, alig van olyan érzésem, hogy megint pénzt akarnak làtni egy régi ötletböl. Hollywood…

  1. Csak akkor tényleg a Mátrixban játszódjon, ne Zionban meg semmi ilyen hülyeség, maga a Mátrix annyi jó lehetőséget ad a készítők kezébe, lehetne vele még kezdeni ezt azt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *