0

Super Bowl tv spotok: Karib-tenger kalózai, John Wick 2, Logan, Baywatch, Halálos iramban 8, A Cure for Wellness

Jellemző, hogy az NFL döntője alatt megpróbálják a közönség figyelmét felhívni jó néhány filmre. A maradék tv spotokat így egyben kiteszem.

karibtengerkalozaikepsalazarA legutóbb karibi kalózos kaland kicsit alulteljesített Amerikában, de azért összbevétele 1 milliárd felett volt. Ennek folyománya, hogy Sparrow kapitány ismét eltántoroghat egy-két helyre, ezúttal Javier Bardem Salazar kapitánya akarna tőle valamit.

wickreeves

Nagy szívfájdalmam, hogy kevés minőségi akció készül. Tavaly a moziban egy vetítés előtt leadtak  4-5 bunyós-lövöldözős filmes reklámot. De sajnos se Jason Statham, se Tom Cruise, se Matt Damon nem tudott igazán élvezetes produkciót szállítani. Keanu Reeves viszont tuti odacsap. Ugye? Mi csak február 23-tól tudunk beülni rá.

baywatchkepeslap

A Baywatchra nagyjából mindenki emlékszik, aki látta, de kb. 2-3 szóban le is tudja rendezni, hogy mégis mi az, ami feldereng. Na, a mozifilmtől sem kell ennél többet várni, megnézzük, jól szórakozunk, év végére pedig  Kelly Rohrbach lassított futását tudjuk felidézni.

fast8szereplogardaa

A következő Halálos iramban epizódtól sem kell túl nagy komolyságot várni. A tempót egyre fokozzák, bevetnek még néhány őrült ötletet. Valószínűleg a következő részben már ki kell menni a csapatnak az űrbe, hogy rá tudjanak kontrázni az eddigiekre.

logansebhely

Hugh Jackman megpróbál méltóképpen búcsúzni Wolverine-tól. És az eddigiek alapján egy badass X-23-ra is számíthatunk.

curefor

Gore Verbinski a nagyobb költségvetésű projektek után egy kevesebb pénzből készült horrorral próbálkozik. Január tömve volt rosszabb próbálkozásokkal, az Egészség ellenszere (A Cure for Wellness) viszont megmutathatja, hogy Hollywoodban van még kraft a műfajban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *