2

Song to Song előzetes

songtosongkep2011 végén beszéltek arról, hogy Terrence Malick újabb filmjéhez elég sok ismert nevet tudott megnyerni, majd később fellépdelt még néhány a fedélzetre. Sorolom: Ryan Gosling, Christian Bale, Cate Blanchett, Rooney Mara, Berenice Marlohe, Haley Bennett, Natalie Portman, Michael Fassbender, Holly Hunter, Benicio del Toro, Val Kilmer Boyd Holbrook és még Iggy Pop is felbukkan. A Lawless címet John Hillcoat akkori műve miatt Weightless-re cserélték, majd átnevezték Song to Song-ra.

2011 végén látott hozzá Malick a forgatáshoz, majd a rendező a következő évben is rögzített jeleneteket. A megszólaltatott színészek egy részének fogalma sem volt arról, hogy végül benne marad-e a filmben a jelenete.

A cselekmény Texasban, azon belül is Austin városában zajlik. Mara és Gosling párosa dalszövegírók lesznek, a Fassbender által megformált zeneipari mogul pedig a pincérnőt alakító Portmannel lesz kapcsolatban. Rájuk összpontosít a rock ‘n’ roll közegben játszódó dráma.

songtosongposter

2 komment

 1. Ezt a rettenetes imbolygást 13*5-es vásznon (vagy amekkora egy átlag vászon) szerintem csak vadászpilóták fogják kibírni okádás nélkül…köpedelem amit Malick/Lubezki leművelnek!

 2. Az újkori (2012-óta) Malick filmek röviden:
  -Forgatókönyv? Minek?
  -50 A-listás sztár nevét feldobják
  -Lubezki lengeti, pörgeti borítja a kamerát halszem-optikával
  – és mindenképpen kell min. 1 jelenet amikor az ablakban ágyon henteregnek(knight of cups, to the wonder + ebben az előzetesben is )
  -Susogós, zörej zene
  -Érthetetlen suttogó dialógok
  -Zéró színész vezetés
  -Maszatos/zavaros történet, obskúros kísérleti zagyvaság, nettó 35 perc vágóképek
  -Az 50-ből 8 sztár marad
  -A 8-ból 4 három percnél többet nem szerepel
  -Érdemi történetmesélés max.25-40 perc
  -A mű még további 40-75 percen keresztül tart
  – Lírai, szubjektív-dekókolásos, neo-avantgárd-transzcendens-filizófiai-szárnyalás *TAPS*

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *