5

A galaxis őrzői vol 2. új előzetese

galaxisorzoivol2kep23 A Disney mára ígérte A galaxis őrzői vol 2. részének új előzetesét és ki is tették szépen a netre. Akad benne néhány akciódús pillanat, a négyes egy hatalmas szörnnyel hadakozik. De ezen kívül belepakoltak jó néhány vicces pillanatot és kiderül, hogy miképp fog kinézni Pom Klementieff Mantisa. Baby Groot sem lesz olyan gyámoltalan. Május 4-től nézhetjük.

galaxisorzvol2kep21 galaxisorzoivol2kep23

galaxisorzvol2kep22

galaxisorzvol2kep20

5 komment

  1. Nagyon sok jó dolog lesz jövőre de nálam ez áll a lista élén. bárki bármilyen előzetessel jön ezután, nem fog érdekelni 😀 Mantis rohadt jól néz ki!!!

  2. Én a Az ébredő erő előzetese után megfogadtam, hogy előzes alapján nem jelentek ki semmit. De ez 100%, hogy jó lesz. Bár tulajdonképpen ezt az előzetse előtt is tudtam, szal ez már csak megerősít. 😀
    Abban reménykedek, hogy nem állnak meg 3 résznél, ebben simán van 30 részre való potenciál is. 😀

  3. Tudom, hogy ez nem a box office rovat, de szerintem ennek a filmnek akkora bevétele lesz, mint a Bosszuállók 1.-nek. Ez az előzetes ebből a szempontból is zseniális, hiszen külön kitér mindegyik fő karakterre, akiket az első kiválóan sikerült rész miatt olyannyira megkedveltünk. Hol hagytuk abba az előző kedvcsinálóban? A galaxis nem menti meg önmagát? Nem is kell, hiszen itt van Ürlord, Gamora, Drax, Mordály és Groot! Mind az 5 karakter eszméletlenül ki van találva. Gratulálok a marketing-osztálynak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *