8

David Ayerre bízták a Gotham City Sirens-t

robbieharleyA Suicide Squad hozta a kasszáknál a kötelezőt, így a Warner mindenképpen szeretne folytatást, de ezen kívül várható, hogy lesz Deadshot spin off is. Korábban belengették, hogy Harley Quinn is külön filmet kap, erről viszont kiderült, hogy nem kifejezetten ő fog állni a középpontban, mivel egy csajokból álló „szupercsapatról” fog szólni a történet. Ennek most már címe is van: Gotham City Sirens. A rendezői teendőket David Ayer láthatja el, így a Suicide Squad után ismét együtt dolgozhat Margot Robbie-val. Mindketten producerként is kiveszik a részüket a munkából.

Geneva Robertson-Dworet dolgozik a forgatókönyvön. A hölgy mostanság eléggé felkapott Hollywoodban, hiszen a Tomb Raider rebooton, a Dungeons & Dragons illetve a Sherlock Holmes 3. részét is írja.

A történet részlete egyelőre nem ismertek és azt sem tették közzé, hogy kikből fog állni a brigád. De ugye ne lepődjön meg senki, ha Poison Ivy és Macskanő is részese lesz a produkciónak.

birdsofprey1

8 komment

  • Valami olyasmi, sőt inkább Birds of Preynek nevezném, de majd kiderül, hogy konkrétan mire gondolnak.

 1. Jó ötlet Ayert még egy körre odaengedni? A WB lejöhetne már a Snyder-Ayer vonalról, mert amit eddig letettek az asztalra az alapján értelmes studio a kapun nem engedné be őket!

  • Megítélés kérdése, de nekem pl. Snyderrel semmi bajom. Emlékszem, amikor elindult a Sucker Punch utálathullám. Mégis, egy teljesen fasza filmet láttam. A Batman v Supermannel sem sok problémám, volt egy-két érdekes megoldás, de azért a képregényekben is akadnak effélék. A Suicde Squad-ért meg odavagyok:)

   • Óóóó, a Sucker Punchot imádom, annak ellenére hogy kismillióan köpködik. Snydert és Ayert a maga terepén kedvelem. Ami bosszantó, hogy a DC filmekkel semmit nem tudtak kezdeni, csak látványosan szenvedni.
    A Suicide Squad… azt meg hagyom… ott én is a köpködők közt állok.

 2. Számomra Snyder a DC James Gunn-ja, de mondjuk valóban nem tudom mennyire működne, ha Gunn rendezne minden Marvel filmet 🙂 Snyderrel kezdték el ezt az egészet, nagyon úgy tűnik, hogy ezt leginkább vele is viszik végig, de pont ezért nagyon kíváncsi leszek a WW-re, bár az előzetesek alapján nem üt el a film tónusa a szokásos DC filmektől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *