3

Valószínűleg folytatódik a Jason Bourne

bournekepFrank Marshall producer a Yahoo Movies UK-nek adott interjút. Ebben elárulta, hogy minden bizonnyal folytatódni fog a Jason Bourne, méghozzá Paul Greengrass és Matt Damon részvételével. Hamarosan ötletelni kezdenek és ha kitalálnak egy igen jó sztorit, akkor belevágnak.

415 millió dollárt termelt a mozikban a legutóbbi felvonás. Az Universal-nál előtte is arról beszéltek, hogy csak akkor engedélyeznék a következő rész létrejöttét, ha Greengrass és Damon is benne lenne, ezen kívül egy remek történetet is fel tudnának mutatni. Az általános vélemények ugyan nem igazán kiemelkedőek, de a bevétel magáért beszél.

És mi a helyzet a Bourne hagyaték (Bourne Legacy) következő  részével? Marshall elmondása szerint nem foglalkoznak vele jelen pillanatban. Ami nem is meglepő, hiszen a Jeremy Renner főszereplésével forgatott film inkább csak arra volt jó, hogy a franchise-t életben tartsa, amíg Greengrasst és Damont vissza tudják csábítani. Habár szó volt arról is, hogy Rennerrel megvalósul a következő felvonás, esetleg Bourne mellett a színész karaktere, Aaron Cross is felbukkan, úgy tűnik, hogy erről letettek.

3 komment

  1. Tőlem jöhet, nekem tetszett az új rész, bár az tény, hogy ez volt a legerőtlenebb a Damon féle filmek között.
    De valójábaninkább az volt a baj vele, hogy negyedjére is kb. ugyanazt a sztorit adták el. Viszont az új rész lezárása remek alapot nyújt arra, hogy elvigyék az egészet egy új irányba. Csinálhatnak belőle egy renegát Bond jellegű szériát, amit aztán lehet a végtelenségig húzni. Csak ezt a keresem a múltam irányt kell elfelejteni végre. De lehetne küldeni mindenféle necces szituációkba probléma megoldónak, amit a kormány nem mer nyíltan felvállani, amolyan külsős bedolgozóként. 😀 De akár azt is lehet, hogy midezt a saját szakállára teszi, és akkor egyszerre cseszik ki mindekivel. 😀

    • Pedig lehet jót tenne Renner szerepeltetése és ketten akcióznának. Lenne egy jó kis BossFight a végén amihez ketten kellenének mondjuk. Csak a kamerament hozzák át a John Wickből

    • Felőlem jöhet még Bourne, de csak ha tényleg behoznak valami új ellenfelet és Greengrass ismét megmutatja kiválóan kezelni a rángatózó kamerát:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *