9

Szerintetek méltó folytatás vagy izzadságszagú film lesz a Jumanji?

jumanjiszereplogarda

A Jumanji nagyon is szórakoztató és sikeres film volt. De 90-es években még nem járt automatikusan minden nagyobb bevétel mellé egy folytatás. Nem is gondolkodtunk el rajta, hogy kellene a második felvonás. Azonban jövőre csak megkapjuk a Jumanji 2-t, amelyben Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan és Jack Black fognak játszani.

Egyelőre még nem tették közzé a hivatalos szinopszist, de a pletykák szerint ezúttal a táblás játék körül, hanem annak videójáték változata áll majd a középpontban. A négy főhős pedig négy tini avatarja lesz. Szóval elviekben a négy fiatal talál valamiféle régi programot, ezért is látható Johnsonékon régebbi, 90-es évekre hajazó ruhák. Hozzátartozik, hogy a tinik közül kettő lány és minden bizonnyal az egyikük Black „bőrébe kerül”.

Johnson nem győzte hangsúlyozni, hogy a film méltó lesz a 95-ös verziónak, nem hoz rá szégyent és még Robin Williams előtt is tisztelegni fognak. Szerintetek ezen híresztelés alapján tényleg rendben lesz a film vagy csak egy erőltetett, izzadságszagú folytatást fogunk látni? A leírtak alapján számíthatunk hasonlóképpen szórakoztató és emlékezetes kalandos alkotásra?

karengillankaszkador

9 komment

  1. Én emlékszem az első Jumanji filmre. Jó film volt, bár nagyon ijesztő. Én biztos vagyok benne hogy méltó folytatás készül, és én látni akarom majd.

  2. Ha igazán jó filmet akarnak csinálni a folytatásból akkor nem a játékon kívül forogna a kamera hanem azon belül. Sokkal izgalmasabb lenne a film.

  3. Az lenne a méltó folytatás,ha abszolút nem is csinálnának neki folytatást. Békén hagynák a francba a filmet Robinnal együtt.
    Ez is csak a pénzről szól,ahogy minden. Amerika már rég nem ismeri,hogy tisztelet vagy “méltó folytatás”,minden szart megígérnek aztán tessék. Pl. Szellemírtók,Rémálom,Emlékmás,Frigt Night stb..

    • Jól beszélsz. Nem lesz nagy szám. Manapság már nem mesélnek olyan jól Hollywoodban mint Robin Williams idejében. Izzadság szagú és erőltetett lesz. Szerintem persze.

  4. Elég ránézni erre a képre. Kevin Hart… A csaj úgy néz ki mintha egy botot dugtak volna egy bizonyos testjáratába.. The Rock meg a szokásos nézését hozta…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *