3

A Cure for Wellness előzetes – Ez a wellnes központ rémisztő

cureforGore Verbinski, A kör (Ring), a Karib-tenger kalózai (Pirates of the Caribbean) és a Rango rendezője készíthette a kisköltségvetésű horrort Justin Hayte forgatókönyvéből. Dane DeHaan játssza a főszerepet, a svájci Alpokba utazik, hogy cége vezérigazgatóját hazavigye a rejtélyes wellness központból. Ám a főnöknek nyoma sincs és lassan kiderül, hogy a csodálatos gyógymódok nem azok, amelynek be vannak állítva. Ráadásul őt is elkapja az a furcsa betegség, amely minden vendéget visszatart attól, hogy elmenjen, mivel csak kapható rá „orvosság”.

Jason Isaacs, Mia Goth és Celia Imrie is benne vannak a filmben. Amerikában február 17-től adják, bár a Fox eredetileg 2016 szeptember 23-ra tűzte ki a bemutatót. R kategóriás lesz.

Itt tájékozódhatsz a kezelésről.

Vírusvideó

cureforwellnessposter

3 komment

  1. Úristen! 3 éven keresztül üvöltve köpködtem Verbinskit, mert a tetves karib tengeres szarokkal foglalkozik, ahelyett hogy a The Mexican és The Ring- hez hasonló alacsonyabb költségvetésű filmekkel foglalkozna, amihez remekül értett. Úgy látom erre az utóbbi pár évben ő is elkezdhetett rájönni, mert ez konkrétan ZSENIÁLISAN néz ki!

  2. Meg is találtam 🙂
    Flasztimill 2012.10.04. 21:53:26
    Jót tenne már Verbinski-nek egy alapos bukta, hogy végre olyan filmeket csináljon újra, mint anno a Mexikói, Kör, Időjós voltak. Tized, huszad ennyi pénzből!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *