2

Alien: Covenant – Az új Xenomorph neve és pár részlet

aliencovenantvege

SPOILER SPOILER

Közeleg a Prometheus folytatása, még eléggé messze van, de 2017 augusztusig csak kihúzzuk valahogy. A prequel elég sok vitát szült, de egyet elértek vele: 2012-ben Ridley Scott filmjéről beszéltek a legtöbbet. És ez már önmagában is egy remek reklám, hiszen azokban is feltámadhatott az érdeklődés a sci-fi iránt, akiket alapjában véve nem érdekelt.

A folytatásról szinte biztos, hogy sokan fognak diskurálni. Az is biztosnak tűnik, hogy az új Xenomorph-szerű lényt is alaposan ki fogják vesézni. A BBC Radio 2 egyik műsorának vendége Michael Fassbender volt, aki Neomorphnak nevezte az alient.

Az AvP Galaxy gyorsan utána is járt a dolognak, megerősítették, hogy nem félreértésről van szó, hanem valóban ez a neve a teremtménynek. Ám ezen túlmenően kiderítették, hogy a fekete anyag mutálódik és másképpen fertőznek. Fák közelében teremnek a tojásszerűségek, ha valami közelít, akkor spórákkal szórja meg. A Covenent legénységének nagy része is megfertőződik, az emberek fülén és orrán keresztül jutnak be. Ilyesmi volt egyébként William Gibson Alien 3 forgatókönyvének első változataiban. A születendő apróságok hátán két kis tüske látható, koponyájuk hegyes. A Neomorphok egyik része a háton keresztül „jön világra”, de akadnak olyanok is, amelyek az áldozat torkán törnek ki.

Mindezt egyelőre vegyük pletykának, hiszen a stúdió nem erősítette meg a hírt.

2 komment

  1. Már régóta nem Alien filmet várok, hanem BÁRMILYEN univerzum kiterjesztést, így talán nem fogok csalódni. Mindenesetre érdekesen hangzik és végülis logikus, hiszen tudjuk, hogy a xenomoprhok kinézetét is a gazdatest határozza meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Biztosra megyünk *