3

Stb….

0jmEléggé rossz kritikákat kap a Suicide Squad, rajongók petíciót indítottak, hogy a Rotten Tomatoes szűnjön meg, mert erősen befolyásolja az emberek véleményét.

Willem Dafoe adja Ryuk, a halálisten hangját a Halállistában.

Az UFC bajnoka, Tyron Woodley benne lesz a Pókember rebootban. Ezen felül úgy hírlik, hogy Scarlett Johansson is látható lesz a történet során.

Brad Pitt és Marion Cotillard az Alliedben.

Jessica McNamee lesz a női főszereplő a Meg cápás filmben.

0jm2

Michael Jordan szerint Blake Griffinnek kellene lennie a Space Jam 2-ben a főszereplőnek.

Ansel Elgort leszerződött a Jonathan indie drámára. A címszereplő átlagos életet élő építészmérnök, ikertestvére, John viszont egész nap csak alszik. Nincs barátnőjük, azonban John beleszeret Elenába, de Jonathan ráveszi, hogy vessen véget a kapcsolatnak.

Eli Roth titkon belevágott a Mission: Fear űrben játszódó horrorba.

Things to Come előzetes, főszerepben Isabelle Huppert.

Helen Mirren a Halálos iramban 8 forgatásán.

Újabb előzetes a Storks animációnak.

I Am Not A Serial Killer poszter.

A Handmaiden új előzetese.

3 komment

  1. Egyetértek , hogy szünjön meg a Rottentomatoes. Az elmúlt években csak néhányszor pillantottam rá, kiváncsiságból, hogy hogyan vélekednek kedvenc filmjeimről, és mindet iszonyúan alulpontozták. Remélem tényleg megszűnik!

  2. Egyetlen egyszer kattintottam az RT-re, és úgy tűnt, azt csak sznobok olvassák; vissza se mentem.
    Ettől függetlenül sokan negatív kritika van a SQ-ról, de tojok rá. Megnézem a saját szememmel a filmet, aztán lesz saját véleményem. 🙂

  3. Komolyan petícióra van szükség ahhoz hogy az emberek ne hallgassanak a “kritikusokra”, nevetséges 😀 Eli Roth master of horror, kicsit túlzásnak érzem 😀 de azért várom mivel rukkol elő. Jordannek igaza van, Griffin sokkal jobban illene egy space jam 2-höz mint lebron, vagy bárki más.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *