0

Max Steel előzetes

maxsteelA Mattel közkedvelt Max Steel akciófigurája 2009-ben kezdte meg az útját a vásznak felé. Akkor a Paramount berkein belül próbáltak életet lehelni a projektbe, méghozzá Taylor Lautner lehetett volna a főszerepet. Később Lautner a Stretch Armstrong miatt lépett le, de abból a tervből sem lett semmi. 2013-ban a jogok visszakerültek a Mattelhez, ahol továbbra is szerették volna tető alá hozni az élőszereplős változatot és a Dolphin Entertainment céggel tárultak, hogy megvalósulhasson a film.

Christopher Yost, a Thor: Sötét világ (Thor: Dark World) és megannyi Marvel animáció írója dolgozott a forgatókönyvön. Stewart Hendler, a Kegyetlen titkok (Sorority Row) rendezője állt be a kamera mögé. A címszerepet Ben Winchellre osztották, Ana Villafane formálhatta meg Sofiát. Andy Garcia testesítheti meg Dr. Miles Edwards-t, Maria Bello pedig Molly McGrath bőrébe bújhatott.

A 16 éves Max egy földönkívülinek köszönhetően nagy erejű hőssé válik, együtt veszik fel a harcot a világot fenyegető veszélyekkel szemben. Elvileg 2015-ben mutatták volna be, most úgy tűnik, hogy Amerikában október 21-től vetíteni fogják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *