5

Antoine Fuqua rendezhetné a Sebhelyesarcút

scarfaceA Sebhelyesarcú (Scarface) remake jó ideje a levegőben lóg. Egy ideig David Yates melegítette a rendezői széket, majd úgy nézett ki, hogy Pablo Larrain vezényelheti le az új változatot Jonathan Herman forgatókönyvéből. Az Universal persze azt ígérte, hogy a feltörekvő bevándorló gengszter történetét új, friss és eredeti megközelítésben fogják tálalni.

A forgatás kezdete még nem ismert, de Larrain távozott a projekt éléről. Helyére a stúdió Antoine Fuquát próbálja megnyerni. Fuqua elvileg egészen jó munkát végzett A hét mesterlövész (The Magnificent Seven) újabb verzióján, elégedettek voltak vele. Így érthető a döntés, hogy miért keresték meg.

Habár az Universal számára kiemelten fontos a film, de arról nem tudni, hogy mikor szeretnék a mozikban tudni. Mindenesetre kellene egy olyan színész, aki minimum olyan remek alakítást nyújt, mint Al Pacino.

5 komment

  1. Már maga ez a verzió is egy – nagyon jó – remake. Az eredeti 1932-ből van. Ennek ellenére eléggé óvatos vagyok, ha meghallom, hogy egy remake-et készítenek egy filmből. Lehet belőle akár egy nagyon jó új film is, de eléggé rossz is.

  2. szerintem meg a läzadäst a bounty-t kene rebootolni , az mär negyedszer lenne …. van egy 32 es 65 ös es egy 84 es verzio ideje lenne egy 2017 2018-as 😀
    szegeny hooooliwuuud annyira nincs ötlet hogy mär fäj.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *