3

2018-ban mutatják be a Tűzgyűrű 2-t

pacific2013-ban csaptak össze az emberek által irányított óriásrobotok és a gigantikus szörnyekkel. A Tűzgyűrű (Pacific Rim) gyér eredménye láttán kétséges volt, hogy megvalósul-e a folytatás, de némi huzavona után sínre került a projekt. Kitűzték a bemutató dátumát is 2018. február 23-ára.

Jelen pillanatban nem várakozik más film ebben az időpontban. Egy héttel korábban nyit a Fekete Párduc (Black Panther), illetve egy héttel később a Meg és egy most még cím nélküli Fox/Marvel produkció fut be.

John Boyega és Scott Eastwood szállhat szembe a megalényekkel és akadályozhatják meg az apokalipszist. Steven S. DeKnight irányíthat a kamera mögül, Derek Connolly forgatókönyvéből dolgozhat. Guillermo del Toro ezúttal csak producerként veszi ki a részét a filmből.

 

 

3 komment

  1. Nekem az első is tetszett. De a rendezőváltás érdekes lehet. Nem rossz, amit eddig letett az asztalra… Várom!

  2. Nekem meg ez a film az egyik szívem csücske! 🙂 Be kell vallanom, hogy imádom az ilyen szélesvásznú zúzda-filmeket! Bár sajnálom, hogy Guillermo del Toro nem tér vissza, de ettől még lehet jó a 2. rész is. Egyébként nem úgy volt, hogy del Toro írta a folytatás forgatókönyvét?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *