6

Stb…

0ap

Brenda Chapman rendezheti a Come Away fantasy-t. Alice és Pán testvérek. Amikor bátyjuk egy baleset során meghal, szeretnék szüleiket a végső kétségbeeséstől megmenteni. Végül mindketten választani kényszerülnek a valóság és a képzelet között. Felkészülhetnek a Csodaországbeli és Sohaországbeli kalandra.

Will Ferrell, Michael Cera és Catherine Keener szerződtek le a Captain Dad vígjátékra. Ferrell nejét megajándékozza egy karibi hajókázással, csakhogy kiköti, hogy az út során csakis ő parancsolhat, ami sok konfliktust szül.

Adam Driver csatlakozott Steven Soderbergh Logan Lucky Heist filmjéhez. A történet szerint testvérek kieszelnek egy rablást, amelyet a NASCAR verseny alatt hajtanának végre.

Antonio Banderas lépdelt fel Simon West Salty akció-vígjátékának a fedélzetére. A színész egy öregedő rocksztár lesz, akinek szupermodell nejét kalózok rabolják el.

0cjCarla Juri is játszani fog a Szárnyas fejvadász 2-ben.

Colin Farrell bevállalta a Yorgos Lanthimos vezényletével készülő The Killing of A Sacred Deer főszerepét. A középpontban egy bosszúszomjas fiatalember, egy túlélésért küzdő család és egy nagy döntés álló doktor áll.

Harold Cronk, a God’s Not Dead direktora készítheti a God Bless the Broken Road-ot, amelyet a Nitty Gritty Dirt Band dala inspirált. Egy fiatal anyáról szól a film, aki elveszíti Afganisztánban szolgáló férjét és egyedül kénytelen nevelni lányát.

Elindult a Wolverine 3 forgatása.

Megerősítést nyert, hogy James Bobin rendezi a Men In Black/21 Jump Street crossovert.

André, az óriás életrajzi film készül.

Lee Daniels kiszállt a Richard Pryor életrajzi produkcióból.

Függetlenség napja 2 vírusvideó. Csatlakozz az Űrvédelemhez.

Queen of Katwe előzetes, Lupita Nyong’o és David Oyelowo a főszereplők.

Még egy Jégkorszak 4 előzetes.

A Swiss Army Man következő előzetese.

Jason Bourne featurette.

Deadpool Honest Trailer.

Paul Thomas Anderson készítette a Radiohead klipjét.

6 komment

  1. Koimbra! Pontosan két éve egyszer írtál egy esetleges Painkiller Jane film rebootról. Nem tudod véletlenül, hogy jelenleg mi a helyzet vele? Én sehol sem találtam infót róla, ezért kérdem. Tényleg lesz, vagy törölve a terv? Kérlek, ha tudsz valamit….

  2. És még egy filmről szeretnélek kérdezni, ez pedig a Teleios nevű sci-fi. Úgy tudom mostanában készült el, és odakint már megy a mozikban. Hozzánk fog jönni valaha? Kérlek áruld el.

    • Szerintem semmi nem lesz a Painkiller Jane-ből, legalábbis a Soska nővéreknél már nincs rajta az imdb-n a cím. A Teleois pedig gyakorlatilag DVD-s projekt, kizártnak tartom, hogy moziba jöjjön.

  3. A Men In Black/21 Jump Street crossoverről tudni valami történetinfót?
    Valaki drogot terjeszt majd a MIB suliban és mennek beépülni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *