11

Elcseszték a Zsivány Egyest?

rogueoneA Page Six bennfentes forrásra hivatkozva úgy tudja, hogy Gareth Edwards rendező nem végzett jó munkát a Zsivány Egyesen (Rogue One). A Disney tesztvetítést tartott és a közönség csalódott volt, így tehát a fejesek sincsenek megelégedve a filmmel, éppen ezért a zsebük mélyére kell nyúlniuk. Júliusban költséges utóforgatás várható. Edwards a Godzillával bebizonyította, hogy képes elbírni egy blockbusterrel, de a Star Wars spin off terén kudarcot vallott. Az oldal nem közöl részleteket, hogy konkrétan mivel nincs megelégedve a stúdió.

Egyelőre kezeljük csak pletykaként a hírt, valószínűleg a Disney is reagálni fog erre valamikor. Ugyanakkor meg kell említeni, hogy a nagyobb költségvetésű filmeknél elég gyakran van utóforgatás, még felvesznek egy-két jelenetet vagy kibővítik az az akciókat, hogy jobban mutassanak. Hozzá kell tenni, hogy érdekes, hogy tesztvetítésre hivatkozik az oldal. A bemutató év végén esedékes és a stúdió azért igyekszik hét lakat alatt tartania a film érdekességeit.

11 komment

 1. Nekem alapból a történettel vannak aggályaim, de azért nem lenne jó, ha nagyon elcsusztatnák

 2. Mesa don’t likey deathly stars plans no much. Mesa thinks plans should be safer put in blue droid.

 3. Képes elbírni egy blockbusterrel….aha. A godzilla erős jóindulattal sem lett jobb egy gyenge 3asnál…

 4. A Godzilla olyan szar volt,hogy azt sem tudom mi volt a vége,mert kikapcsoltam. Akkor nem is csodálkozom,hogy újra forgatnak bizonyos jeleneteket.

 5. A Godzillával egy nagy baj volt: Watanabe folyamatosan “hűazannyaezmostmi?” arckifejezést vágott. 🙂 Ezen túlmenően szerintem jó volt.

  • Az baj az újjal,hogy semmi sztori,csak papír karakterek. Az egész egy nagy látványhalmaz,de nem több.
   Akkor inkább a 98-ast nézem,mert az ezerszer jobb ennél a CGI hányingernél. 🙂

   • A 98-as Emmerich filmet élveztem, de hozzáteszem, hogy semmi köze Godzillához. Csak egy gigagyík, ami lerombolja New Yorkot:) Mondjuk mivel nem vagyok hardcore fanja a japán franchise-nak, így nem zavart.
    A rebootot nem hívnám csak látványfilmnek és szerintem kifejezetten ügyesen próbálta megmutatni az óriásszörnyeket az emberek szemszögéből.

   • Nem beszélve godzilla ellenfelérol ami egy pocség cgi polignom volt…Azt sem tudjuk mi volt a motivácioja, cska kimászott legyakta a másikat és mint aki jolvégezte dolgát viszament…borrzasztóan gyenge probálkozás volt. Ha ezt is elszurta, talán nem kéne eröltetni ezt a filmezést, mert máris méltó utódja Uwe Bollnak…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *