4

A Baywatch forgatásáról

Sok millió ember követte a Baywatch sorozat fejleményeit. Emlékeinkben inkább a tengerparton futkározó, szűk, vörös fürdőruhába bújtatott hölgyek maradtak meg. Nagyon valószínű, hogy a filmből is erre fogunk emlékezni. Elstartolt az R-es besorolásúnak ígért mozis változat forgatása, a hasizmokat és a muszklikat Dwayne Johnson és Zac Efron szolgáltatja, előbbi játssza Mitch Buchannont, utóbbi Matt Brody-t alakítja. Kelly Rohrbach vette át a stafétabotot Pamela Andersontól, a modell testesíti meg C.J. Parkert, Alexandra Daddario Nicole Eggert karakterét, Summert formálja meg. De elnézegethetjük Priyanka Chopra és Ilfenesh Hadera idomait is.

baywatchforg1

baywatchforg2

 

baywatchforg3

4 komment

  1. Komolyan nem tudom eldönteni, hogy ez, vagy a szellemírtók e a feleslegesebb, erős holtverseny.

    • Szórakoztató agyatlan, könnyed marhaságnak tudom elképzelni. Ha ilyen lesz és nem komolykodik, akkor sima siker is lehet:)

      • Nem lehet olyan szórakoztató ami ellensúlyozza ezt a két világtalant, persze tudom, a csajokat is be kell vonzani valahogy de Loki-nak jobban örülnék 😀

        • Én bízom a Sziklában! (Ő lesz a producere is a filmnek.) Szerintem BULI lesz. A csajok gyönyörűek, és az R-es besorolás is bíztató!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *