1

Feige a Marvel harmadik fázisáról

blackpantherAz idei év egyik nyertese a Marvel. Egyrészt az Ultron kora (Age of Ultron) 1,4 milliárd dollárt termelt, csak a mozikban és a Hangya (Ant-Man) is összehozott 520 millió dollárt. Ráadásul sikerült megegyezniük a Sony-val és együtt irányíthatják a következő Pókember (Spider-Man) rebootot. Elég sok projekt formálódik éppen, Kevin Feige az Empire-nek beszélt néhányról.

A Fekete Párduc (Black Panther) filmet egy nagy geopolitikai akció-kalandként jellemezte, amely a családra és a hatalmi harcokra fog összpontosítani. Bemutatják, hogy T’Challának milyen megtartani a trónját Wakandában és mellesleg a történet kötődni fog a következő Bosszúállók (Avengers) filmekhez is.

0thor3A Thor harmadik felvonása kapcsán megemlítette, hogy teljesen más lesz, mint az előző két rész. Példaként a Tél katonáját hozta fel, amely eléggé más hangulattal bírt az első Amerika Kapitány filmhez képest. Új világokat fogunk látni és bemutatnak néhány eddig nem látott karaktert, plusz ott lesz Hulk is.

0spidermanA Pókember pedig egy nagy és lenyűgöző produkció lesz, Feige ígérete szerint olyasmit fognak készíteni, amit még eddig nem láttunk. Peter Parker 15 éves lesz és a Marvel fejes szerint nagy lehetőségek vannak benne, hogy bemutassák, miképp boldogul a gimiben.

A Galaxis őrzői 2-ben (Guardians of the Galaxy Vol 2) is behoznak újabb karaktereket. A képregényben az eltelt évek során változott a csapat felállása, és Feige elhintette, hogy közülük fog megjelenni valaki. Thanosról pedig annyit, hogy nem hiába mutogatják évek óta.

Egy komment

  1. Párduc konkrétan az infinty war filmekhez fog kapcsolódni, thanost pedig a thor 3-ban teheti tiszteletét inkább, mintsem a guardians 2ben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *