8

A Prometheus 2 szinopszisa

promdavidHabár Ridley Scott korábban azt mondta, hogy a Prometheus folytatásának nem sok köze lesz az Alienhez, idővel kiderült, hogy mégis. Sőt, a címbe is bekerült a franchise neve, csak hogy nyomatékosítsák. A folytatásos immáron Alien: Covenant néven fut, ez a hivatalos szinopszisban is benne van.

„Ridley Scott visszatér az általa megalkotott Alien univerzumba, az Alien Covenant a Prometheus második része lesz az előzménytrilógiában, amely az Alien: Covenant címre hallgat. A film 1979-es klasszikus sci-fijéhez fog kapcsolódni. A galaxis túlsó oldalán egy távoli bolygón a Covenant kolonizációs hajó legénysége  úgy gondolja, hogy egy feltérképezetlen paradicsomot talál. Ami valójában egy sötét és veszélyes világ és egyedüli lakója a szintetikus David, a Prometheus expedíció túlélője.” Bemutató 2017 október 6.

És mi történt Noomi Rapace karakterével?

8 komment

 1. szeretnék látni egy olyan filmet amiben lemészárolják egy űrhajó legénységét, ötödjére is….jah, mégse…valaki távolítsa már el a vén hülyét hálivúdból

 2. Most ez csak valami vicc ugye, tényleg ez a végleges szinopszis? Mondjátok, hogy nem.. hol van Elizabeth? Hol vannak a Teremtők? Ha tényleg arról fog szólni a film, hogy Elizabeth meg David leszáll a Teremtők bolygójára aztán 5 perc múlva Elizabeth meghal David meg ott marad az Alien-ekkel egyedül majd jön a legénység és azok is meghalnak 1 ember kivételével akkor kb. ez lesz életem egyik legnagyobb csalódása film téren.

 3. …és egy ilyen robotnak mennyi az élettartama?
  Napenergiát használ töltésre? Lehet lemaradtam…
  Ááááá…mindegy….
  XD

 4. A fanyalgóknak:
  Egy rossz szinopszisból is lehet jó film, és ez fordítva is igaz.
  Én nem temetném előre a filmet, az viszont nem tetszene, ha Noomi kimaradna a folytatásból.

 5. Én csak abban reménykedtem, hogy a bolygóra amelyikre elutaznak, a Teremtők még ott lesznek, de ezek szerint már ott is kipusztultak vagy elhagyták és egy Alien-ekkel teli bolygóra fognak megérkezni…és ez miatt valószínű, hogy egy csomó kérdésre ismét nem kapunk választ.

 6. Bítzom benne, hogy a film első harmada után óriási Alien hentelés várható…már amennyire “visszanyúl a gyökerekhez”

  Nekem tetszene az ötlet, hogy átveri a csajt is, hogy megszerezze a teremtők titkát a “teremtésről”, hogy felélessze vele Mr. Weylandot, hiszen az eredeti küldetés is az volt, hogy segítse a kutatást.

  “és egy ilyen robotnak mennyi az élettartama?”-gondolom ha elteszi magát “energiatakarékos módba 100 évig is elvan csendbe egy sarokba. Hiszen hibernáláskor is ébren volt, míg az emberek aludtak és felügyelte az utazást…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *