6

Sandra Bullock az Ocean’s Eleven rebootban

bullockSandra Bullock karrierje egyik leggyengébb nyitányát produkálja a hétvégén az Our Brand in Crisis filmmel. Viszont az alkotás producerével és írójával, George Clooney-vel ismét együtt fog dolgozni. Clooney éppen az Ocean’s Eleven rebootjával foglalkozik és az elgondolása szerint csak csajokból állna az újabb csapat, Bullock irányítaná a brigádot.  Már rendező is van Gary Ross személyében.

Steven Soderbergh és Jerry Weintraub lesznek a producerek az újabb változatnak. Velük született meg a 2001-es remake, az eredeti verzió 1960-ban készült all star szereposztással.

Egyelőre nem ismeretes, hogy egyáltalán fog-e kötődni az új film a Clooney-féle trilógiához, bár állítólag a színész-producer felbukkan majd egy cameo erejéig.

6 komment

  1. Rendes körülmények között azt mondanám, semmi értelme rebootolni azt a kiváló trilógiát, viszont a tény hogy nők váltják fel a férfiakat….mindjárt van értelme a dolognak, és sokkal jobban hangzik. Ez majd pótolja az Expendabellest.

    • borzalmas, hogy ha egy rebootot nem tudnak megcsinálni akkor jön az a verzió, hogy csak nőkkel rakják tele…eleve ez annyira friss és jó trilógia volt, minek rebootolni még, hollywoodban borzalmas az ötlethiány

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *