4

Állítólag Red Hood és Joker lesz az ellenfél a Batman filmben

batmanvsuperman105A DC képregényuniverzum jövőre lendül be és a későbbiek folyamán számíthatunk rá, elkészül a Batman film is. Egyelőre kérdéses, hogy Ben Affleck rendezi-e a produkciót. És gyakorlatilag semmi hivatalos információ nem áll rendelkezésünkre. Viszont a Joblo oldal úgy tudja, hogy a sötét lovag Red Hooddal és Jokerrel fog szembenézni.

Red Hood valódi neve Jason Todd, aki Batman társa, Robin volt és konkrétan az 1988-as A Death in the Family sztoriban Joker nyírta ki. És mivel a képregényekben a halál gyakran átmeneti, Todd feltámadt. Vagyis felélesztették a Lazarus Pit-ben és egykori barátja ellensége lett. Gonosz tetteit úgy állította be, mintha azokat Batman követte volna el, ezáltal az embereket Gotham védelmezője ellen hergelte.

A Batman v Superman előzetese alapján úgy vélik, hogy Robin valószínűleg elhunyt. De vajon Todd vagy esetleg Dick Greyson volt a sötét lovag segítőtársa?

4 komment

  1. Jó ötletnek tűnik, de nem ez a döntő, hanem a forgatókönyv, a jellemek, a megvalósítás. Nolan után magasan van a mérce…

    • Nem hiszem, hogy össze kellene majd hasonlítani Nolannal. Burton is teljesen más Batmant mutatott be. Én pl. kifejezetten örülök,, hogy Nolan ebben nem vesz részt.

      • Én sem bánom, hogy újabb Batman-ek vannak, de a következetes végiggondolás és a megvalósítás szintjén azért Nolan elég komolyat alkotott. Jó lenne azt a minőséget tartani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *