2

Előzmény lesz a Die Hard 6

diehardAzt hiszem mindenki egyetért, hogy a legutóbbi Die Hard filmre semmi szükség nem volt. De azért a név eladta az ötödik részt és a stúdió megszellőztette, hogy jöhet a következő felvonás. És bizony jön is. Len Wiseman visszatér, bár azért az általa készített Die Hard – Legdrágább az életed (Live Free or Die Hard) sem volt éppen a rajongók ínyére.

A következő lépés, hogy forgatókönyvírót találjanak. Bruce Willis egyáltalán nem biztos, hogy játszani fog a produkcióban, azok után meg pláne nem, hogy a Foxnál inkább afféle eredettörténetben gondolkodnak. A cselekmény ugyanis 1979-ben játszódna, amikor John McClane még csak egy New Yorkban dolgozó fakabát volt. Ha Willis mégis fellépdel a fedélzetre, akkor leginkább a kerettörténetben bukkanhatna fel.

Lorenzo di Bonaventura lesz az egyik producer. Eredetileg az egyik asztalán pihenő sztorit próbálták átformálni Die Hard folytatássá, csak úgy, mint ahogy Jonathan Henlseigh Simon Says forgatókönyvéből megszületett Az élet mindig drága (Die Hard With The Vengeance). Azonban Wiseman ötlete sokkal jobban tetszett a Foxnak, de Bonaventura megmarad producernek.

Meg kell említeni, hogy 2010-ben kijött a BOOM! Studios gondozásában egy eredettörténet, amely 1976-ban játszódott.

2 komment

  1. Szerintem a 4.0 Die Hard-dal nem volt gáz, főleg ha Willis-hez ragaszkodunk, mert ő már ennyire képes. Én örülök h. újra ez a tag rendezi, teljesen rendben van. Főleg így az ötödik után….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *