6

Állítólag nem csak egy röpke cameo jelenete lesz Pókembernek a Civil Warban

spidermanironmanNem is oly rég kiderült, hogy a Captain America: Civil War filmhez már felvették a Pókember cameo-t. Sokan úgy gondolták, hogy csak egy rövidke jelenete lesz és a szuperhősök összecsapásába nem igazán fog bezavarni, beleszólni, pofonokat osztogatni. Ám a Birth.Death.Movies oldal úgy tudja, hogy a Falmászó nem csak pár másodperc erejéig tűnik fel.

„Nem tudom, hogy mennyi jelenete lesz, de a forrásaink szerint sokkal több, mint amire számítottunk. Szóval nem csak annyi lesz, hogy behálóhintázik és beköszön, hanem bepiszkolja a kezét is. Harcolni fog. És ez a bunyó lesz az, amire minden rajongó várt.”

Az is kiderült, hogy Tom Hollandnak nem kellett részt vennie a forgatáson, hiszen egy pókgöncöt felöltött kaszkadőrnek kellett bunyóznia, a szövegeléseket majd később felveszik. Annyit még megemlítettek, hogy úgymond egy különc személyiséggel lesz ütésváltás. A képregényben a Polgárháború kezdeti időszakában Vasember oldalán állt a Hálószövő, később összezörrent vele és átállt a másik oldalra.

Mellesleg 2017-ben jön a Pókember film és a pletykák szerint Kravan, a vadász lesz a főhős nagy ellenfele. Régebben is többször megemlítették, hogy feltűnik a felettébb veszélyes alak, de aztán mégsem láthattuk a karaktert. Elvileg a Sinister Six egyik tagja lehetett volna, ám a reboot után ezt a projektet is elvetették. Kevin Feige azt mondta, hogy Pókembernek olyan ellenfele lesz, akit eddig egyetlen előző filmben sem mutattak, szóval eléggé jók az esélyek, hogy valóban Kraven legyen hősünk fő gondja.

6 komment

  1. Remélem nem Kraven lesz.Ö egy komoly ellenfél majdnem megöli pókembert.Többet érdemelne egy elsö filmes fö gonoszi szerepnél.

    • azért szánalmasnak nem nevezném.Talán a legkomorabb pókember sztori szereplöje Kraven,és azért csak élve eltemeti és átveszi a helyét is.Ha jól emlékszem valakit megis öl pókember gunyában.

  2. “Annyit még megemlítettek, hogy úgymond egy különc személyiséggel lesz ütésváltás.”
    Hm, vajon különc, úgy mint Strange?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *