2

Jon Bernthal játszhatja Megtorlót

bernthalMivel a Disney-hez került a Marvel, így sajnos a keményebb képregényfigurák bemutatkozásának esélyei eléggé leszűkültek. Viszont a Fenegyerek (DareDevil) kapott egy kellőképpen komor hangvételű sorozatot, amelyet a kritikák és a nézők is kedveltek. Formálódik a következő évad és a Pokol konyhája védelmezője nem mással, mint Megtorlóval rúghatja össze a port.

A halálfejes pólót hordó alakot Jon Bernthal játszhatja. A karakter célja, hogy megtisztítsa a bűnözőktől a Pokol konyháját és nem számít, hogy ténykedése során mennyien dobják fel a talpukat. A harcművészetben és gerilla hadviselésben jártas veterán fegyverszakértő sok gondot fog okozni a főhősnek.

Frank Castle-t, vagyis a Megtorlót először Dolph Lundgren alakíthatta 1989-ben, majd 2004-ben Thomas Jane testesíthette meg a figurát, négy évre rá Ray Stevenson indulhatott hadba a gengszterek ellen. A jogok visszaszálltak a Marvelre és pár hete úgy hírlett, hogy külön sorozatot terveznek Castle-val.

megtorlo

2 komment

  1. Hát…nagyon nem örülök, hogy ez a Ben Affleck wannabe játssza majd a legtökösebb Marvel karaktert, számomra Ray Stevenson volt az igazi Punisher. Persze a Disneytől nem is várok olyan jó kis oldszkúl akciót, mint a War Zone volt, gondolom természetesen majd jól kiherélik PG13-ra a filmet…:(

    • a daredevil sorozatban lesz szóval nincs aggodalomra ok, ott van rá esély, hogy igazi badass karaktert kapunk ahogy illik, a furyben és a wall street-ben is bírtam a tagot, walking deadet mondjuk nem nézek de abban is szereti a nép ahogy olvastam

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *