0

Heti bemutatók

0ent

Törtetők (Entourage): Sokan szeretnének a helyében lenni: Vincent Chase (Adrian Grenier) fiatal, szexi, színész, Hollywoodban él, és nagy karrier vár rá. Fél tőle, hogy a fejébe száll az éppen megszerzett hírnév, ezért megkeresi gyerekkori haverjait, és igyekszik a lehető legtöbbet lenni velük. Játék itt.

Agymanók (Inside Out):  A Pixar animációs filmjében egy kislány a kertvárosban éldegél, apja viszont San Franciscoban kap munkát és minden megváltozik. A lány öt érzelmére, a Derűre, a Bánatra, Haragra, Majréra és Undorra fókuszál a sztori.

Valami követ (It Follows): Jay lefekszik udvarlójával, majd ezt követően lekötözve tér magához és a srác közli vele, hogy mostantól valami követni fogja. El lehet előle futni, szaladni, de mindig meg fogja találni és egyszer elkapja, akkor megöli.


Jön Harold (Her Er Harold): A norvég vígjátékban Harold 40 éve vezeti családi bútorértékesítő vállalatát. De amikor a svéd IKEA mellette nyitja meg új üzletét, a férfi a csőd szélére kerül. Harold elhatározza, hogy elrabolja az IKEA alapítóját.

Lány macskával (Incompresa):  Aria szülei csak saját magukkal vannak elfoglalva, munkájukkal és szeretőikkel foglalkoznak. A 9 éves lány nem tudja senkivel megértetni magát a macskáján kívül, végül végső elkeseredésében váratlan döntést hoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *