2

Heti bemutatók

sanandreas

Törésvonal (San Andreas): Dwayne Johnson egy  mentőhelikopter pilótáját alakít, Carla Gugino formálja meg nejét, együtt indulnak felkutatni az Alexandra Daddario által játszott lányukat, miután Kaliforniában 9-es erősségű földrengést mérnek.

Monsters: Sötét kontinens (Monsters: Dark Continent): Az idegen létforma újabb területeket hódított meg, egyre nehezebben lehet határok mögé szorítani a lényeket. Amerika ugyan katonáival próbál segíteni szövetségeseinek, de nagyon messze a győzelem. A főszereplő egy több harcot túlélt katona lesz, Noah-t azzal bízzák meg, hogy hatoljon be a fertőzött zónába és menekítsen ki egy amerikai katonát.

A kém (Spy): A neve Susan. Susan Cooper (Melissa McCarthy). A CIA elemzője, és az egyik legjobb a szakmában. Miután partnere (Jude Law) és az ügynökség legjobb ügynöke (Jason Statham) lebukik, ő az egyetlen, akit éppen bevetésre lehetne küldeni: életében először, a terepen kell kipróbálnia magát

Szerelem Máltán (All Inclusive): Dán vígjáték. Lisét férje megcsalja, ezért a nő két lányával együtt Máltára utazik. A felnőtt lányok megpróbálják felvidítani édesanyjukat, de nem minden esetben sül el jól a dolog.

2 komment

  1. A monsters sötét kontinens premierjét már vagy két éve húzzák –halasszák. Hihetetlen hogy végre mozikba kerül. Miért most? Mi az oka?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztosra megyünk *